Ullerslev
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 7. december 2023

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 7. december 2023

DR1

05:25  

Jordemoderen XI (2:8)
Jordemoderen XI (2:8) Engelsk dramaserie fra 2022. (Call the Midwife) Trixie og søster Frances gør god brug af deres uddannelse, da de slutter sig til dr. Turner på celleforskningsklinikken, som tiltrækker mange patienter, der vil have taget celleprøver fra livmoderhalsen. På klinikken undersøger søster Frances en nygift kvinde, som fremviser bekymrende symptomer.

06:15  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (6:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (6:6) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Der ingen skulle tru at nokon kunne bu) Elfrid valgte at bo ude i havet, selv efter hendes mand døde. Også Oddvar og Jostein flyttede til den forblæste ø Rott. Sammen er de tre mindre alene.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN Den hovedmistænkte i sagen om udbyttesvindel Sanjay Shah bliver fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Glostrup. Det sker kl. 09.15.

07:15  

Krigens døgn: Hvem står bedst, når fronterne fryser fast?
Krigens døgn: Hvem står bedst, når fronterne fryser fast? Rusland presser på, og Ukraine forsøger at stå fast. Vinteren har sænket sig over krigen - og spørgsmålet er nu, om alting er ved at fryse fast? Vært: Erkan Özden.

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet I dag landede den britiske forretningsmand Sanjay Shah i Danmark. Han er tiltalt for at unddrage statskassen for ni milliarder, men mener selv, han blot har udnyttet et hul i lovgivningen. Men hvordan kunne det overhovedet ske, og ser vi pengene igen? De danske håndboldkvinder er i mellemrunden, og det tegner godt. Det mener håndboldikonet Anne Dorthe Tanderup, der om nogen ved, hvilke forventninger, der kan være til et landshold. Den nye Disney-film "Ønsket" centrerer sig at turde drømme stort, og hvilke drømme har skuespillere i filmen Andrea Lykke Oehlenschlæger og Kenneth M. Christensen selv? Johannes Langkilde er aftenens vært. DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:23  

Bonderøven - Juletræsfod
Bonderøven - Juletræsfod Et kort udklip - hvor Alma og Johan hjæper Frank og laver en perfekt juletræsfod.

08:30  

Inspector Morse: Død i rette tid
Inspector Morse: Død i rette tid Engelsk krimi fra 1992. (Inspector Morse: Dead On Time) Professor Fallon findes død med et skudhul i tindingen. Han var gift med den smukke Susan, som var Morses ungdomskærlighed og årsag til, at han aldrig selv giftede sig. Nu mødes Susan og Morse igen, og Morses følelser for sin gamle flamme blusser op igen på fuld styrke. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Susan: Joanna David. Instruktion: John Madden.

DR2

06:20  

Deadline: Lykketoft om krigen i Gaza
Deadline: Lykketoft om krigen i Gaza FN advarer nu om et 'helvedsagtigt scenarium', efter at Israels militær i dag har skruet op for bombardementerne i både det nordlige og sydlige Gaza. Hvad i alverden kan man gøre? Niels Krause-Kjær spørger tidligere udenrigsminister og tidligere formand for FN's generalforsamling Mogens Lykketoft.

06:45  

Deadline: Trepartsaftalen udstiller myten om den danske model
Deadline: Trepartsaftalen udstiller myten om den danske model Første, eneste og sidste gang. Sådan lyder det om den trepartsaftale, der i dag er landet, hvor regeringen bryder med de grundlæggende principper om, at lønforhandlinger foregår i overenskomstsystemet. Hvor efterlader det den besungne danske model? Og hvor stor en sejr er det overhovedet for fagbevægelsen? Astrid Berg taler med arbejdsmarkedsforskeren Nana Wesley Hansen, og så får hun besøg af politologen Ove Kaj Pedersen, der mener, det først og fremmest er vores falske forestillinger om den danske model, der er under pres.

07:10  

Deadline: Slut med sorte investeringer?
Deadline: Slut med sorte investeringer? COP28 er skudt i gang, og et centralt spørgsmål hænger i luften på klimatopmødet i oliestaten Dubai: Om der skal sættes en slutdato på investeringer i udvinding af fossile brændsler. Astrid Berg spørger Socialdemokratiets klimaordfører, aktivisten og pensionskassen med flest penge i olie, gas og kul, om det går hurtigt nok med at sige stop til danske penge i den fossile sektor.

07:35  

Deadline: COP28 - Adam Tooze om det kinesiske dilemma
Deadline: COP28 - Adam Tooze om det kinesiske dilemma Kina er en grøn stormagt, og alene på solcelleproduktion har kineserne med længder udkonkurreret europæiske producenter. Mens den første del umiddelbart er godt for kloden, så er der mere diskussion om den sidste. For skal vi lade Kina drive den nødvendige grønne omstilling - eller skal vi for hver en pris gøre os uafhængige af den kommunistiske stormagt? Den britiske økonomihistoriker Adam Tooze er ikke i tvivl - han mener slet ikke vi har et valg. Astrid Berg taler med ham i dagens udendelse.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Ramasjang Mysteriet III (3)
Ramasjang Mysteriet III (3) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:35  

Hunden Ib - tæmmer en lang høj bold
Hunden Ib - tæmmer en lang høj bold

05:36  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Luk op Luk i - GLAD
Luk op Luk i - GLAD Hvorfor er Thomas så glad i dag? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være glad.

06:15  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

06:30  

Motor Mille på maskintur (10)
Motor Mille på maskintur (10) Motor Mille kan næsten køre alle maskiner. Men hun kommer til kort, da gadens børn spørger om han kan køre en grødehøster. Så hun tager afsted med det samme for at få det lært, og selvom en grødehøster ikke kører særlig hurtigt, skal det vise sig ikke at være helt let.

06:45  

Sarah og And (10)
Sarah og And (10)

06:50  

Albi II
Albi II

07:00  

Ramajetternes Jul (7:24)
Ramajetternes Jul (7:24) Sus og Flummer vil tvinge Finn Falk til at fortælle, hvorfor han ødelægger julepynten, og hvor han har gemt julemandens computer. Men Selma sender Sus og Øvst på endnu en lang rejse i jagten på den mystiske K. Rampus.

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:25  

Bluey
Bluey

07:35  

Hey Duggee (10)
Hey Duggee (10)

07:40  

Simon
Simon

07:45  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

07:55  

Paddington II
Paddington II

08:10  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

08:20  

Vidundervovsen Vaffel (22)
Vidundervovsen Vaffel (22)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie (3)
Det store Ramasjang Mysterie (3) My og Frede følger sporet til Rynkebo Plejehjem. Her møder de Fru Pudderkvast, som nu er blevet beboer på plejehjemmet. Alt imens forsøger Hanne at skaffe Kristian af vejen. Vil det lykkes for hende?

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (185)
Antikkrejlerne med kendisser (185) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (184)
Antikkrejlerne med kendisser (184) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (22:25)
Antikkrejlerne XXVI (22:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (21:25)
Antikkrejlerne XXVI (21:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Kan strandtudsen snige sig væk fra mågerne?
Vilde vidunderlige dyr: Kan strandtudsen snige sig væk fra mågerne? En han-strandtudse sniger sig forbi en flok sultne måger, nærmest som en slags hemmelig agent. For hvis han bliver opdaget, bliver han spist. Men slipper strandtudsen forbi mågerne, så kan han komme ned til vandhullet og måske finde en hun-strandtudse, som han kan få små haletudser med.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Myren spiser bladluse-lort
Vilde vidunderlige dyr: Myren spiser bladluse-lort Den sorte havemyre er nærmest en slags landmand. For ligesom landmanden passer køer, så passer myren sine bladlus. Myren spiser nemlig bladlusenes lort, som smager sødt og kaldes honningdug. Men der er mange mariehøner i haven, som vil spise bladlusene. Så myren må jage dem væk, hvis den skal få fred til at passe sine bladlus.

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Den ensomme påfugl (7)
Sød, nuttet og i fare - Den ensomme påfugl (7) I et sommerhuskvarter går en påfuglehun rundt og irriterer beboerne. Asbjørn og David er bange for at påfuglen vil blive skræmt væk, og de synes det er synd at den er alene og ensom. Så de forsøger at finde fuglens ejer. Men ingen henvender sig, så måske er der ingen ejer. Drengene vil gerne hjælpe fuglen, så de prøver at finde et nyt hjem til den - måske et sted, hvor hun kan få en mage.

09:35  

MikroMakkerne | Tangnålen
MikroMakkerne | Tangnålen

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ankylosaurus var en firbenet planteæder. Hele ryggen var dækket med tykke knogleplader, hårde skjolde og skarpe torne. Men der var et sted, hvor den var meget sårbar. Dette og meget mere fakta vil vi hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser med i Dinolaboratoriet.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Pteranodon var et af de største dyr nogensinde til at regere over vores himmel. Den var 9 meter bred mellem vingespidserne, men vejede kun 18 kilo.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:01  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:20  

Hr. Skægs hotel - Betjenten (14)
Hr. Skægs hotel - Betjenten (14) Hr. Skæg får besøg af en spansk politibetjent. Han vil hjælpe Hr. Skæg med at finde hotelklokken, som netop er blevet væk. Men da Hr. Skæg selv finder klokken, bliver han bekymret for, om betjenten bliver skuffet over ikke at kunne opklare sagen, så Hr. Skæg klæder sig ud som tyv og prøver at gemme klokken igen.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at kalkuner sover i træerne? Ta' med Lille Nørd på kalkuneventyr og se, om Anders og Katrine lærer at tale kalkunsprog.

11:00  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bolde, og han skærer dem over og bruger dem som urtepotter. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få boldene tilbage.

11:25  

Skæg med bogstaver - Å
Skæg med bogstaver - Å Afsnit Å I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Å, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en åre i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Å.

11:50  

Vilde venner III (10)
Vilde venner III (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Lara og Viggo, der har vagten i klubhuset. De skal sætte lydsendere på nogle fiskegarn, for at beskytte marsvinene i havet, tilse et forkomment pindsvin og hjælpe en andemor og hendes ællinger ud af en atriumgård.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Vi ringer til rummet
Vi ringer til rummet Vi ringer til rummet! Den danske astronaut Andreas Mogensen bor lige nu i rummet. Vi ringer til ham og hører, hvordan det er at bo på en rumstation. Og så stiller to heldige skoleelever deres spørgsmål om rummet til Andreas Mogensen.

12:35  

Frank & Kastaniegaarden - Skurvogn og søde kartofler
Frank & Kastaniegaarden - Skurvogn og søde kartofler Den gamle skurvogn skal have nyt hjem, og det giver Frank nye muligheder og en langt bedre udsigt fra Kastaniegaarden. Der skal tages rødbeder op inden frosten, men udbyttet er desværre ynkeligt - til gengæld er de søde kartofler kæmpestore.

12:35  

Frank & Kastaniegaarden - Julemirakel og Pay back
Frank & Kastaniegaarden - Julemirakel og Pay back Så blev det endelig jul på Kastaniegaarden og den gås, som har terroriseret alle, skal slagtes og plukkes. Den gamle Singer symaskine skal repareres, og får en fremtrædende plads i jule værkstedet. Til Franks store overraskelse sker der et julemirakel: Koen Anna nedkommer med en velskabt julekalv.

13:05  

Nak & Æd - en aborre i Skanderborg Sø (8:10)
Nak & Æd - en aborre i Skanderborg Sø (8:10) Sæson 9 (2018). Jørgen og Nikolaj vil have en aborre på krogen. Den er der nemlig aldrig nogen, der fortæller lystfiskerhistorier om eller viser billeder af. Derfor indhenter de hjælp fra en mand med mere grej end de fleste, og slår lejr midt i Skanderborg Sø. Men der står en stiv kuling igennem lejren, så det kan være svært at holde humøret oppe.

13:05  

Nak & Æd - en puku i Zambia (7:10)
Nak & Æd - en puku i Zambia (7:10) Sæson 9 (2018). Der skal en puku på kornet, når de to venner begiver sig ud i den zambianske bush. Men den lille antilope er ikke nem at finde. Der er maksimalt pres på, for Nikolaj har store planer med maden. Desuden er der inviteret royale gæster, når de to venner holder dansk tema langt ude i vildmarken.

13:50  

Rick Steins elskede Cornwall III (10:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (10:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Rick besøger den lille havn Boscastle. For 200 år siden, når et skib var i havsnød, affyrede man raketter med trosser ud for at redde folk i land. Bygningen, der opbevarede raketterne, er nu en fiskerestaurant. Rick besøger også en økologisk svampefarm og laver en wokret med pindsvinepigsvampe, som efter sigende kan genskabe neuroner. Og i Mousehole er et tysk filmhold i gang med optagelserne til en Rosamunde Pilcher-tv-serie.

14:20  

Hammerslag 2017 (10)
Hammerslag 2017 (10) Hammerslag står i denne uge i klimaets tegn, når mæglerne skal gætte priser på tre energivenlige huse. Vi starter med et nyt og stilrent rækkehus i grønne omgivelser ved Bygholm Søpark i Horsens, før vi kører til Mårslet ved Aarhus. Her er en gammel staldbygning blevet omdannet til bolig for en kernefamilie, som også har ført genbrugstanken igennem indendørs. Til sidst skal vi til Ebeltoft, hvor Danmarks første såkaldte passivhus ligger - og så endda et arkitekttegnet et af slagsen. Vært: Christian Degn

14:20  

Hammerslag 2017 (9)
Hammerslag 2017 (9) Hammerslag er i denne uge på Fyns land, hvor der venter mæglerne tre spændende og meget forskellige boliger. Først et lille charmerende dobbelthus i den gamle fængselsby, Nyborg. Så et moderne arkitekttegnet sommerhus på Hindsholm, som er fra samme tegnestue som operaen i København. Og sidst men i bogstaveligste forstand ikke mindst en kæmpe kasse af en palævilla i Kerteminde. Vært: Christian Degn

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:15  

Luk op Luk i - VRED
Luk op Luk i - VRED Kan vrede være godt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om vrede.

12:30  

Ramajetterne III (7)
Ramajetterne III (7) Der er hedebølge i Ramasjang Lufthavn, og sveden løber ned af Ramajetterne. Der er ingen ekstra sommeruniformer, så Flummer iklæder sig en passagers røde kjole. Men er det nu en god idé?

12:47  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) Johns diller går i fælden. Musefælden. Og ikke bare én men mange! John ofrer sig nemlig for at redde byens mus, men det er ikke uden smerte.

12:48  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John elsker at køre bus, men det gør dilleren desværre også. Den ser sit snit til at styre bussen, og snart er hele byen viklet ind i Johns diller.

12:50  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

12:53  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Det er Halloween, og John skal klædes ud som noget uhyggeligt og rasle med de andre fra vejen. John har glædet sig til slik, men dilleren vil hellere lave ballade.

12:55  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John leger politibetjent med dilleren, men magten stiger John til hovedet, og snart er han selv bag tremmer, og en vaskeægte tyveknægt er på fri fod i byen.

12:55  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal spille koncert, men han har slet ikke øvet sig, og det er meget pinligt. Heldigvis er dilleren meget musikalsk, når den kommer i nærheden af instrumenter.

13:00  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! De glade drenge fra Team Hippie giver Bonderøvene kamp til stregen i den første semifinale. Det kommer til at gå vildt for sig, når de to hold skal køre om kap på Striben, undgå at glide når Specialbanen byder på et underlag af spejlblankt is, og gi' den max gas på Ramasjang Ringen. Dagens vindere får den første plads i finalen i årets Ramasjang Rally.

13:15  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:25  

Misser og Vaps
Misser og Vaps

13:35  

Sofus II (6)
Sofus II (6) Sofus lander hos Pelle, der skal til fodboldafslutning. Pelle og Sofus bager en flot fodboldkage til hele holdet. Først skal de spille kamp, hvor små uheld ikke helt kan undgås, når de seje drenge kæmper. Men så er det godt at slutte af med fodboldkage og saftevand. I farvelgave får Sofus sin yndlingsspiller inden de skal sove.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7) Trillingerne har fået en ide - de vil være superhelte og overtage tjansen efter Sprinter. Men da de forsøger at tage sagen i egen hånd og fange Cleopatra, kommer de i endnu større problemer end dem, de prøvede at løse...

13:51  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8) Et enkelt æg er kommet totalt på afveje på vej til æggelederen. Sprinter og Leo opdager, at der er noget mærkeligt ved ægget - men det vil Basker ikke høre tale om! Det viser sig hurtigt, at ægget er en mere eksplosiv overraskelse... fra Bum?! Men hvordan overholder man byens regler og gør en forvirret Basker glad, uden at eksplodere det hele?

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11) Riwahl indser, at han aldrig kan blive en rigtig superhelt, så han beslutter sig for at blive en superskurk i stedet. Så da Cleopatra dukker op for at fange Sprinter, hægter han sig på hende. Men Riwahl er ikke skabt til at være skurk, og han viser sig hurtigt at blive ren dødvægt for mestertyven...

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12) Senior har modtaget et kærestebrev! Sprinter er dog sikker på, at det må være en superskurk, der står bag. For Senior er jo gammel?! Han kan da ikke få kærestebreve? Men efter en snak med både Cleopatra og DiktaThor, viser det sig, at Seniorita måske slet ikke er så falsk - og at alle kan være forelskede.

14:00  

Oda Omvendt (5)
Oda Omvendt (5)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9) DiktaThor har udviklet den ondeste plan hidtil: En maskine, der afspiller en rigtig ørehænger, som gør, at ingen kan koncentrere sig. Kun Senior, som er for gammel til at høre særlig meget, kan klare sig igennem sangen. Men hvordan får man Senior til at hjælpe, når han misforstår alting?

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (12)
Onkel Rejes sørøvershow II (12) Dr. John har kidnappet Arthurs storebror Morgan for at koge ham om til bodylotion. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en næsespray, der kan gøre bussemænd til superklister, og en tur til både Spøgelsesbyen og Den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Børnebanden opdager den sure mand Granberg henne ved en børnehave. Han vil klæde sig ud for at komme ind, så han kan bruge Vokseværk til at forvandle alle børnene til voksne. Motor Mille og Børnebanden lægger snedige snublefælder for den sure mand.

14:40  

Kika og Bob (15)
Kika og Bob (15) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:05  

Kender Du Typen? 2020 - med grill på badeværelset
Kender Du Typen? 2020 - med grill på badeværelset Hvem er det, der har 250 rejsedage om året? Og som, når vedkommende er hjemme, masserer sin seng, elsker at gøre rent og spiller så højt, at hele huset ryster? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en lejlighed med egen elevator i centrum af København. Vært: Mads Steffensen

15:05  

Kender Du Typen? 2020 - med træsko og designertøj
Kender Du Typen? 2020 - med træsko og designertøj Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup hopper i træskoene for at finde frem til den hemmelige hovedperson. Det er en, der er flyttet på landet og nu nyder at invitere naboerne til børnefødselsdag med håndskrevne invitationer. Vært: Mads Steffensen

15:35  

Fader Brown IX (3:10)
Fader Brown IX (3:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) En barnemorder bliver myrdet. For at opklare sagen, må Fader Brown må dykke ned i fortiden og rippe op i gamle sår.

16:20  

Fader Brown IX (4:10)
Fader Brown IX (4:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) En person med en plaget sjæl fra dukker op igen. Og fader Brown bliver nødt til at undersøge trossamfundet Church of Apollo.

16:20  

Fader Brown IX (5:10)
Fader Brown IX (5:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Fader Brown slår sig sammen med sin ærkefjende Flambeau for at lede efter en forsvundet skat i et gammelt slot.

17:05  

Jordemoderen XI (4:8)
Jordemoderen XI (4:8) Engelsk dramaserie fra 2022. (Call the Midwife) Sommeren 1967. England rammes af en hedebølge. Søster Hilda og dr. Turner hjælper en ung mand med lungeproblemer, mens Trixie forsøger at hjælpe en kvinde, der er blevet mor for første gang. Cyril er stadig på jagt efter et nyt job, men Lucille modtager en uventet nyhed, som hun må overbringe til ham.

17:55  

AntikQuizzen
AntikQuizzen Der er finale i AntikQuizzen, hvor deltagerne dyster på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Ugens tre vindere har hver taget en ny ting med som indgår i konkurrencen, og så skal deltagerne prissætte en flot veteranknallert og prøve kræfter med "Matador-runden". Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

DR2

15:15  

VM Håndbold 2023: Montenegro - Kroatien, direkte
VM Håndbold 2023: Montenegro - Kroatien, direkte

16:06  

Håndbold VM 2023: Pause Montenegro - Kroatien
Håndbold VM 2023: Pause Montenegro - Kroatien

16:15  

VM Håndbold 2023: Montenegro - Kroatien, direkte
VM Håndbold 2023: Montenegro - Kroatien, direkte

17:25  

Explainer - Hvorfor har nogle lande mere magt end andre?
Explainer - Hvorfor har nogle lande mere magt end andre? FN's Sikkerhedsråd stod overfor en svær opgave, da konflikten mellem Israel og Hamas udviklede sig til krig i oktober. Opgaven blev kun vanskeligere af, at nogle få lande har en vetomagt, som de valgte at bruge. Men hvorfor har nogle lande overhovedet mere magt end andre?

17:25  

Explainer - Hvem er USA's tredje mest magtfulde person?
Explainer - Hvem er USA's tredje mest magtfulde person? Efter flere ugers kaos i den amerikanske kongres, lykkedes det republikaneren Mike Johnson at skaffe sig en af USA's mest magtfulde poster. Som formand for Repræsentanternes Hus er han nu anden i arvefølgen til præsidentposten, hvis præsidenten bliver sat ud af spil. Men hvorfor er rollen så magtfuld?

17:35  

Amerikanske taler der ændrede verden
Amerikanske taler der ændrede verden "Yes we can" og "Tear down this wall, mr. Gorbatjev" er to citater vi alle kender. Men hvorfor er lige de citater blevet så berømte? I den danskproducerede dokumentar "Amerikanske taler der ændrede verden," møder vi taleskriverne bag nogle af verdenshistoriens mest berømte præsidenttaler. Og så møder vi de danske statsministre, som blev påvirket af talerne - Anders Fogh Rasmussen, Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning Schmidt.

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Karlas Fantalastiske Klasse - Mørkeræd
Karlas Fantalastiske Klasse - Mørkeræd Gorm og Karla skal sove i telt i haven. De er slet ikke bange for alle lydene i mørket - indtil Gorms lygte løber tør for batteri.

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Paw Patrol III (3)
Paw Patrol III (3) Tegnefilm med dansk tale

16:45  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

17:00  

En hæderlig jul
En hæderlig jul

17:10  

Sebastians Jul (7:24)
Sebastians Jul (7:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag har hønsene fået lopper, så Sebastian putter pulver på hønsene og bruger en røgbombe til at få lopperne væk. Undervejs hypnotiserer han en høne til at sove. Indenfor laver Sebastian pandekager. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

17:25  

Jagten på regnbuens guld | Hvor er vi?
Jagten på regnbuens guld | Hvor er vi? Motor Mille og Hr. Skæg vågner på et ukendt sted og kan ingenting huske. Hvor er de henne, og hvad er der sket? Måske er de eftersøgt, for der er plakater med deres ansigter i byen. De flygter gennem gaderne, og får hjælp af en dreng, der fortæller, at de befinder sig i Tunesien. Mille husker pludselig, at de er blevet hypnotiseret. Måske er det derfor, at de ikke kan huske noget? Nu skal de have opklaret mysteriet om, hvad der er sket, men inden eventyret rigtig kan begynde, opdager de, at regnbuen er knækket i to stykker. Åh nej! Serien er støttet af Udenrigsministeriet, Danida, i forbindelse med Børnenes Ulandskalender. Find læringsmateriale til serien på dr.dk/lær

17:35  

Sprinter Galore II - Olde (7)
Sprinter Galore II - Olde (7) Magnus og Viola tager Sprinter med op på hospitalet, så Sprinter kan reparere Olde, der er blevet meget syg. Men Olde kan ikke repareres, siger hun. Og hun vil faktisk heller ikke. Hun vil gerne bare have fred og sover stille ind kort tid efter. Magnus er ked af det. Det er bare det med, at han så aldrig skal se hende igen. Aldrig er bare lang tid ...

17:52  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) John vil så gerne være god til at snitte i træ. Men hans diller kommer på tværs. Det gør den også når han skal slå telt op, binde knob og finde vej i skoven. Men heldigvis kan dilleren også være den bedste hjælp når det går helt galt. Har du måske nogen sinde set en kængurustylte der kan hoppe op over skoven? Det kan John - med dilleren.

17:55  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal på fisketur, men han har ingen fiskestang. Så kan han til gengæld fiske med dilleren. Det er desværre bare så pinligt for den fanger bare gammelt skrammel. Og de andre på kajen griner så meget af ham, at dilleren skubber børnene i vandet. Men John redder dagen med sin diller-kopter, og får fisket børnene i land igen. Alt er godt, indtil John får rigtigt bid.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:40  

Det magiske tivoliteater (7:24)
Det magiske tivoliteater (7:24) Det er første arbejdsdag for Luka på Krudtværket, og på teateret er Napoleon forsvundet.

20:00  

Nul Julestjerner (1)
Nul Julestjerner (1) Jan og Morten kaster igen rygsækken over skulderen. Denne gang for at se nærmere på de mange juletraditioner, der gemmer sig rundt om i Europa. De starter deres eventyr i Estland, hvor verdens første juletræ efter sigende blev pyntet og hejst. Og så får de et indblik i den estiske jul, som i årtier var forbudt. Deres tur i Estland byder også på en noget gruopvækkende overnatning i et tidligere sovjetisk fængsel, en vanvittig forlystelsespark og et hotel, hvor der ifølge anmeldelserne er stor risiko for at hive kønssygdomme med hjem.

20:30  

På sporet af julens sange: Højt fra træets grønne top
På sporet af julens sange: Højt fra træets grønne top Mette Frisk og Phillip Faber finder frem til den lejlighed, hvor "Højt fra træets grønne top" blev sunget første gang. For hvad er historien bag en af julens allerstørste sange? Er det en rigtig familie, vi synger om, og hvorfor er netop den julesang blevet så stort et hit? "På sporet af julens sange" går tilbage i tiden og sætter scenen for, hvordan vores fælles sangskat blev skabt.

DR2

18:35  

Champions League håndbold: Aalborg Håndbold - Paris Handball (m), direkte
Champions League håndbold: Aalborg Håndbold - Paris Handball (m), direkte

19:20  

Champions League håndbold: Aalborg Håndbold - Paris Handball (m), direkte
Champions League håndbold: Aalborg Håndbold - Paris Handball (m), direkte

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix McFælde skal teste sine medløbere, så de kan få deres duelighedstegn ved at fange vaskebjørne. Joe og Mo forsøger at imponere McFælde ved at præsentere ham for et hjælpemiddel, de har lavet: En stor, dårligt bygget kasse kaldet " McFælde 3 milliard", fordi den er en kombination af flere værktøjer. Da Petronix dukker op, går kassen amok på grund af Mo og Joes overmod og smider tilfældige ting i alle retninger. Hvordan skal Petronix nu klare dette uforudsigelig problem? De må finde ud af en måde at redde vaskebjørnene fra jægernes fjumrede tingest.

18:30  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn En mindre paranormal forstyrrelse udvikler sig hurtigt til en kompliceret eksorcisme. En fæl dæmon skal bortdrives fra verdens mest nuttede hamster.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Velkommen til overgangsalderen (1:2) De første tegn
Velkommen til overgangsalderen (1:2) De første tegn Tørre skeder, rasende vrede, hedeture, hjernetåger og umulig nattesøvn er bare en lille del af generne ved et af de sidste tabuer - Overgangsalderen. Den rammer mindst halvdelen af jordens befolkning, koster samfundet millioner af kroner og påvirker alle pårørende, men alligevel har vi totalt glemt at tale om den. Det skal der laves om på, for selvfølgelig er der håb og det hele er ikke ren undergang - VELKOMMEN TIL OVERGANGSALDEREN

21:55  

Chelsea Detective II (4:4)
Chelsea Detective II (4:4) Britisk krimiserie fra 2023. Den charmerende unge ejer af et firma, der leverer frugt og grøntsager, findes stukket ihjel. Ofrets familie kan ikke forstå, at nogen kunne finde på at gøre ham ondt. Men Max' efterforskning afslører både romantisk jalousi, familiespændinger og forretningsrivalisering.

23:25  

Alene i vildmarken (4:7)
Alene i vildmarken (4:7) Solodeltageren Ulla kaster sig over et bådprojekt for at skaffe flere fisk. Militærveninderne Katrine og Katja er uenige om, hvornår de skal tage hjem. Det andet venindepar Anna-Caroline og Ester kæmper for føden og overvejer også, hvor længe de kan holde i vildmarken.

DR2

21:30  

Rytteriets Jul (1:4)
Rytteriets Jul (1:4) Dansk satire fra 2016 Rytteriet er i julestemning og inviterer dig indenfor til hygge, korsang, gløgg og croquistegning. Tulle og Else får en snak om julefrokoster, Ole har pakket sig selv ind i en gave, Trines mor er stadig frustreret over sin datters manglende forståelse, og så er der Gøran og mandskoret for slet ikke at nævne Rikard og damerne. Martin Buch og Rasmus Botoft er med andre ord tilbage og med sig har de Bodil Jørgensen og Nis Bank Mikkelsen. Medvirkende: Martin Buch, Rasmus Botoft, Nis Bang-Mikkelsen, Bodil Jørgensen m.fl. 'Rytteriets jul' er instrueret af Peter Harton. Martin Buch og Rasmus Botoft står bag manuskriptet.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Angrebet på Pearl Harbor (1:2)
Angrebet på Pearl Harbor (1:2) Fransk dokumentarserie fra 2021. (Pearl Harbor, le monde s'embrase) Den 7. december 1941 lancerer Japan et overraskelsesangreb på den amerikanske flådebase ved Pearl Harbor, Hawaii. Det virker umiddelbart som en succes for Japan, men får langsigtede konsekvenser. USA, der hidtil har holdt sig ude af 2. verdenskrig, går ind i krigen på de allieredes side. Men hvorfor spiller Japan højt spil ved at angribe det overlegne USA? Og hvor meget ved amerikanerne egentlig om et forestående angreb?

23:25  

Angrebet på Pearl Harbor (2:2)
Angrebet på Pearl Harbor (2:2) Fransk dokumentarserie fra 2021. (Pearl Harbor, le monde s'embrase) Amerikanerne er traumatiserede. Der er 1.178 sårede og 2.403 døde. I sejrens rus indleder japanerne yderligere angreb i Sydøstasien. Alligevel er de materielle amerikanske skader relativt små. Kun tre skibe ud af 82 går tabt. Allerede i 1942 vinder USA et vigtigt søslag over japanerne ved Midway. Årtier senere er angrebet - samt de amerikanske atombomber over Hiroshima og Nagasaki i 1945 - smertefulde minder for begge nationer.

TVR
DR1

00:25  

Fifteen-Love (5:6)
Fifteen-Love (5:6) Britisk dramaserie fra 2023. Luisa crasher hos Glenns kone, Khalida. Vil Khalida få mistanke om, at Glenn og Luisa har en affære? Samtidig balancerer Glenns forhold til Luca på en knivsæg, netop som Luca har nået fjerde runde i Wimbledon. Steve indser, at han har begået en frygtelig fejltagelse i forhold til Luisa. Han kontakter Justine i håb om at gøre skaden god igen.

01:15  

Fader Brown VIII (6:10)
Fader Brown VIII (6:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Mrs. McCarthy har heldet med sig i kirkens bingospil, med lidt hjælp fra en spåmand.

02:00  

Fader Brown VIII (8:10)
Fader Brown VIII (8:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Før det er for sent, må fader Brown finde ud af, hvem der er ude på at dræbe en martret kunstner.

02:05  

Fader Brown VIII (7:10)
Fader Brown VIII (7:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Sid vender tilbage til Kembleford for at bede sin gamle familie hjælpe med at redde hans nye.

02:45  

Rick Steins elskede Cornwall III (9:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (9:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall er populært blandt kunstnere, og Rick starter med at besøge keramikeren Catherine Lucktaylor, der har lavet en samling kunst kaldet 'Wild Cornwall'. Efter besøget viser Rick, hvordan han renser en havbars og laver en fin ret med hvidløg, ingefær og forårsløg. Derefter møder Rick forfatteren Patrick Gale, som har skrevet en bog om digteren Charles Causleys fascinerende liv.

02:50  

Rick Steins elskede Cornwall III (8:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (8:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) I 1800-tallet arbejdede 25% af Cornwalls befolkning med mineindustrien. Mænd knoklede i ekstrem varme en hel times rejse under jordens overflade, og unge kvinder knuste sten med tunge forhammere. Rick undersøger også en kirke med 600 år gamle vægmalerier og besøger en producent af botanisk spiritus. Han laver sin egen version af platinum pudding, en royal dessert kreeret til dronning Elizabeth II's 70-års jubilæum.

03:15  

Antikkrejlerne XXVI (20:25)
Antikkrejlerne XXVI (20:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:20  

Antikkrejlerne XXVI (18:25)
Antikkrejlerne XXVI (18:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:10  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

01:20  

Kærlighed i terapi II (8:9)
Kærlighed i terapi II (8:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (Couples Therapy) Christine finder ud af, hvad der gemmer sig bag hendes vrede og bitre følelser. Erica begynder at relatere til Sean. Og Brock og Kristi når et afgørende punkt, der måske kan betyde enden på forholdet.

01:50  

Fall River: Mord i satankulten (4:4) - Nedgangen til helvede
Fall River: Mord i satankulten (4:4) - Nedgangen til helvede Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Fall River) Mens Carl Drew appellerer sin sag, finder man et nyt vidne, som beskriver et af mordene. Filmskaberne mødes med Robin Murphy en sidste gang. Og efter at have samlet alle beviserne præsenteres en ny mulighed, der vender sagen på hovedet.

02:45  

Efterforskerne (5:6)
Efterforskerne (5:6) Dansk dokumentarserie fra 2021 Hendes mand findes død. Sammen med et afskedsbrev. Et år senere arresteres Mette pludseligt - sigtet for drab på sin mand. Men forsvarsadvokaten Luise Høj og tidligere statsadvokat Birgitte Vestberg mener, der er noget mærkeligt ved politiets håndtering af sagen.

03:15  

Seriemorderen fra dødens dal (4:4)
Seriemorderen fra dødens dal (4:4) Amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Cold Valley) Kriminalbetjenten Jackie Nichols viser sagsmapperne og beviserne til tidligere FBI-agent Bradley Garrett. Han er ekspert i kriminologi med speciale i seriemordere. Kan Jackie Nichols med hans hjælp endelig fange seriemorderen? Det er et kapløb med tiden og Jackie Nichols' sidste chance for at give ofrenes familier og hele byen fred.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, ULLERSLEV.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1207215029