Ullerslev
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: lørdag d. 8. oktober 2022

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: lørdag d. 8. oktober 2022

DR1

06:00  

Alene i vildmarken (2:7)
Alene i vildmarken (2:7) Naturvejlederen Rikke kunne ikke ønske sig at tage i vildmarken med andre end sin far Aslak. Og de er kommet for at vinde. Ingeniøren Ulla er lige fyldt 60 år og tager i vildmarken på soloeventyr. Ulla ser muligheder i alt det, hun finder på sin vej. En voldsom vejrmelding ændrer dog planerne for begge hold, der må evakueres.

07:00  

Alene i vildmarken (3:7)
Alene i vildmarken (3:7) Veninderne Ester og Anna-Caroline har store boligdrømme i vildmarken, selvom de aldrig har bygget et shelter før. Kreative løsninger skal der til hos far Aslak og datteren Rikke, der har svært ved at få røgen ud af deres nye bolig. Hos militærveninderne kæmper Katrine med at finde energi til byggeprojekterne, og Katja må trække det tunge læs. Måske deler de ikke den samme drøm alligevel?

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

Atlantic Crossing (7:8)
Atlantic Crossing (7:8) Norsk dramaserie fra 2020. Olav beskylder Märtha for at udsætte deres børn for fare og stiller hende et ultimatum. Kronprinsessen havner i endnu en klemme, da præsident Roosevelt bekender, at han vil støtte Norge - og beder hende fortælle sandheden om, hvad hun føler for ham. Medvirkende: Sofia Helin, Tobias Santelmann, Kyle MacLachlan, Søren Pilmark m.fl.

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Hvilken tragedie er større end døden? - Morten Kirkskov
Hvilken tragedie er større end døden? - Morten Kirkskov Døden er vores største mysterium. Det er svært at forestille sig, at vi en dag lukker vores øjne for sidste gang. Tilbage står de efterladte med afmagten, sorgen og vreden, over at have mistet én man holder af. Dét har dagens gæst Morten Kirkskov og vært Sofie Østergaard begge prøvet, da de som unge teenagere begge mistede deres mødre. Alligevel mener præst Thomas Neergaard, er der findes en større tragedie end døden, nemlig hvis vi glemmer at leve. Det handler dagens gudstjeneste om.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:25  

Rosa fra Rouladegade (8)
Rosa fra Rouladegade (8) Rosa bor i et hjemmebagt hus i Rouladegade. I dag får hun besøg af Villum, der vil overraske sin farmor med en lækker kage. De sniger sig ind i farmors lejlighed, for at finde ud af hvad hun allerbedst kan lide. Spørgsmålet er bare, om de kan gøre det uden at blive opdaget. Og hvad hvis farmor pludselig kommer hjem?

05:55  

Ernest & Celestine (15)
Ernest & Celestine (15)

06:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

06:10  

Sarah og And (28)
Sarah og And (28)

06:15  

Bamselægen - Pippa skal syes (9)
Bamselægen - Pippa skal syes (9) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Milla, som har en sød lille bamse-fugl. Den hedder Pippa, og den har fået en flænge i vingen,

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:45  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Gro og Blå redder fuglene (1:8) | En ny fugl i haven
Gro og Blå redder fuglene (1:8) | En ny fugl i haven Blåmejsen Blå mister sit hjem i skoven og søger tilflugt i Bedstes have, der er et ægte fugleparadis med højt græs, redekasser og insekter. Men fuglenes hjem i haven er også i fare, da den onde Arne Bjarne vil rive gården ned, for at bygge verdens største parkeringshus. Fuglene i haven er nødt til at søge hjælp hos pigen Gro. Kun hvis de står sammen, har de en chance for at besejre Arne Bjarne.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Peter Pedal - Velkommen forår
Peter Pedal - Velkommen forår Det er forår, og Peter Pedal er mere nysgerrig end nogensinde. Peter og hans bedste ven, Hundley,, udforsker forårets vidunderlige mysterier sammen - blandt andet blomsterne, der springer ud, dyrene, der får unger og kano-sejlture. Men da Hundley farer vild, søger Peter op i luften for at finde sin ven og ender i et vildt eventyr, der tager en sjov og overraskende drejning.

08:25  

Gurli Gris - Verden rundt med Gurli
Gurli Gris - Verden rundt med Gurli Tegnefilm med dansk tale

08:40  

Gurli Gris - De gyldne støvler
Gurli Gris - De gyldne støvler Tegnefilm med dansk tale

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:15  

Atlantic Crossing (8:8)
Atlantic Crossing (8:8) Norsk dramaserie fra 2020. Märtha oplever et stort tab og må beslutte, om hun skal blive i USA eller vende hjem til Norge med børnene efter krigen. Men før hun kan tage hul på en ny tilværelse, må hun kæmpe en sidste kamp. Måske den største i hendes liv. Medvirkende: Sofia Helin, Tobias Santelmann, Kyle MacLachlan, Søren Pilmark m.fl.

10:10  

Inspector Morse: Mord på universitetet
Inspector Morse: Mord på universitetet Engelsk krimi fra 1988. (Inspector Morse: The Settling of the Sun) Oxfords universitetsmiljø bliver skueplads for et bizart og grusomt mord. Under velkomstmiddagen for en gruppe udenlandske studerende på sommerkursus får en ung japaner et ildebefindende. Kort efter bliver han fundet død på sit værelse - naglet fast til gulvet i korsfæstelsespositur og med tungen skåret af. En ny sag for Morse og Lewis. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Jane Robson: Anna Calder Marshall. Instruktion: Peter Hammond.

10:15  

Inspector Morse: Messe for alle de døde
Inspector Morse: Messe for alle de døde Engelsk krimi fra 1987. (Inspector Morse: Service of All the Dead) Efter gudstjenesten findes kirkeværgen død med en kniv i ryggen. Og snart efter er flere døde. Morse fornemmer, at ingen fortæller ham den fulde sandhed, ikke engang den kvindelige kirketjener Miss Rawlinson, som han er lidt lun på. Men hvad er det for hemmeligheder, menigheden har? Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Miss Rawlinson: Angela Morant. Instruktion: Peter Hammond.

11:30  

Hammerslag - Små populære huse
Hammerslag - Små populære huse Huse på få kvadratmeter, der bliver revet væk på nul komma fem. Det er temaet i Hammerslag, når vært, Tina Müller, inviterer eksperterne til Aarhus for at kigge på små populære huse. Kristine Virén og Lars Lyng dyster mod Lena Schmüser og Jacob Carlsson, når salgsprisen skal gættes på et arkitekttegnet Friis og Moltke hus i den populære bydel Risskov. Her skal de se nærmere på 83 veludnyttede kvm. Derefter går turen til Egå, hvor eksperterne skal se nærmere på et rækkehus, der er blevet solgt til 355.000 kroner over udbudsprisen.

DR2

09:30  

Tidens tegn
Tidens tegn Et magasinprogram på tegnsprog. Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

10:00  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (12:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (12:12) Danmarkshistorien. I den sidste udsendelse stiller Erik Kjersgaard spørgsmål til historien og trækker nogle mulige linier for fremtiden op. Linier som nu er blevet historie, og som seerne i dag kan checke efter. Sendt første gang i 1983.

11:00  

Rusland rundt - fra Krim til Skt. Petersborg
Rusland rundt - fra Krim til Skt. Petersborg Reportageserie fra BBC fra 2017. (Russia with Simon Reeve) Simon Reeves sidste del af rejsen går i 2017 fra halvøen Krim, som Rusland annekterede i 2014, til Skt. Petersborg. Han besøger blandt andet Taigan Safari Park, etableret af Oleg, der frygtløs går rundt blandt sine store løver og tigre. På vej tværs over det vestlige Rusland passerer Simon små affolkede landsbyer, der kæmper for livet og føler sig forladt af regeringen. Serien er optaget inden Rusland invaderede Ukraine i 2022.

11:55  

Countrymusikkens historie (8:9) - Outlaw 1973-1983
Countrymusikkens historie (8:9) - Outlaw 1973-1983 Amerikansk dokumentar fra 2019. (Country Music) I Austin, Texas, har Willie Nelson stor succes med sin musik, og da han møder Waylon Jennings, skaber de sammen den såkaldte "Outlaw-movement". Og Emmylou Harris kombinerer folk-, rock- og countrymusik på en måde, som inspirerer en helt ny generation af musikere. Vi fortæller countrymusikkens historie med interviews med mere end 80 musikere og med billeder og film, der aldrig tidligere har været offentliggjort.

TVR

09:10  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

Disney Sjov
Disney Sjov En hel time med tegnefilm for unge og gamle, store og små, børn og barnlige sjæle. Se nye og klassiske tegnefilm fra Disneys skattekiste.

10:30  

Kasper og Sofie (7)
Kasper og Sofie (7)

10:45  

Kasper og Sofie (8)
Kasper og Sofie (8)

11:00  

Alfons Åberg (5)
Alfons Åberg (5) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

11:12  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

11:17  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

11:20  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Kragen beslutter at gøre rent i Mor Muhs hus. Men Kragen har en sjov måde at gøre rent på...

11:30  

Pax' jordiske eventyr III (9:10)
Pax' jordiske eventyr III (9:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde på et hotel. Hun bærer tunge tasker, hun renser og finder boller, hun laver sjov med den søde gamle mand - og driver den sure Tante til vanvid.

11:45  

Pax' jordiske eventyr III (10:10)
Pax' jordiske eventyr III (10:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som fisker i en fiskehavn. Hun lander i en båd, bliver fanget i fiskenettet, får en bøje i hovedet, smider pinde i vandet - og driver den sure Tante til vanvid.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Gintberg på kanten af kulturen: Gudhjem (2:6)
Gintberg på kanten af kulturen: Gudhjem (2:6) Med nød og næppe, når Jan Gintberg færgen til Christiansø, da Gudhjems færgekor synger alt for lange sange. Jan er taget til Gudhjem på Bornholm, hvor kunsthåndværket får et kærligt eftersyn. Træskærer Poul snitter æbleskrog i træ og sender Gintberg til tælling i det bornholmske sprog. Gintberg braser også indenfor hos Christiansø-kunstner Allan, som udstiller ufærdige værker på Danmarks østligste galleri. Og så stikker det helt af, da Jan lægger vejen forbi granitbanditterne på Stenbrudsmuseet.

12:15  

Runaway Bride
Runaway Bride Amerikansk romantisk komedie fra 1999. På en bar hører journalisten Ike om en kvinde, der er stukket af fra den ene brudgom efter den anden i kirken. Ike skriver en flabet artikel om kvinden, Maggie. Det starter en kæde af begivenheder, der fører Ike til Maggies hjemby. Her opdager han, at Maggie igen har planer om at gifte sig. Og hun er ikke ligefrem begejstret for Ikes avisartikel. Medvirkende: Julia Roberts, Richard Gere, Joan Cusack m.fl. Instruktion: Garry Marshall.

12:50  

Dansk teater 300 år (4:10)
Dansk teater 300 år (4:10) Forlystelsessygen raser og i 1843, samme år som Kierkegaards Enten-Eller udkommer, åbner det ultimative forlystelsessted - Tivoli. Grundlagt af guldalderens forlystelseskonge nummer 1 Georg Carstensen. Han skaber forlystelsesstedet Casino, hvor man blandt andet kan opleve Danmarks første revy. Det kongelige teater får konkurrence fra en række nye teatre, f.eks. Folketeateret i København og i Odense. Komedier og lystspil afløser hinanden i et rask tempo. Og så åbner Dagmarteateret i 1883. Et lysende eksempel på tidens økonomiske opsving.

13:00  

Vera: Beskidt
Vera: Beskidt Engelsk krimiserie fra 2020. (Vera: Dirty) Den unge rengøringsmedhjælper Luke Sumner findes død i en fodgængertunnel tæt på sit hjem. Det står hurtigt klart, at Luke blev ramt af det dræbende slag mange timer inden han faldt om. Nu er det op til Vera at kortlægge den unge mands sidste tid og finde hans morder.

14:07  

Vilde vidunderlige Danmark - Gråkragen
Vilde vidunderlige Danmark - Gråkragen Når det knaser under bilernes dæk, har der sommetider været et udspekuleret dyr på spil. Gråkragen er en intelligent fugl, og den har udviklet en række særlige teknikker til at knække valnødder.

14:10  

Mormor på mandejagt II (2:6)
Mormor på mandejagt II (2:6) Nyt hus er lig med ny start, så efter at være flyttet er 74-årige Mona mere motiveret end nogensinde til at finde en mand - og første stop bliver en fredagsbar for singler. I Aarhus er der masser af flirt og grin på daten mellem Karen og Tom, og samtidig har Judith allermest lyst til at blive hjemme fra sin date. For måske er det nemmere bare at drømme om en mand, end faktisk at møde ham.

14:40  

Gift ved første blik (6:8)
Gift ved første blik (6:8) Olivia og Patrick tager til konfirmation og nyder at være sammen på Fyn. Steen viser format overfor Mette, der er syg med corona. Mikael drømmer om en god massage og Anders og Sebastian er på dansedate. Derimod slår ægteskabet alvorlige sprækker, da Tanja og Benny skal flytte sammen.

DR2

12:50  

Kvinder bag kameraet (4:14) Iscenesættelse, rejse og opdagelse
Kvinder bag kameraet (4:14) Iscenesættelse, rejse og opdagelse Prisvindende amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Women Make Film) At sætte en scene - iscenesættelse - har rødder i filmens oprindelse i teater. Det kan bruges til at gøre en film endnu mere levende, som i Maria Schraders Stefan Zweig - Farvel til Europa. På film rejsen både være en indre og en ydre rejse. I Astrid Henning-Jensens Kranes konditor drager en kvinde fra middelklassen og arbejdermand på en moralsk rejse. Og Sabiha Sumar sørger for en opdagelse, som ændrer alt i Silent Waters.

13:55  

Uropatruljen - politiets hårde hunde (1:3)
Uropatruljen - politiets hårde hunde (1:3) Dansk historieserie fra 2018 Uropatruljen er en af de mest berømte og berygtede politienheder i dansk politihistorie. Urobetjentene opererede fra 1965-2001 og skulle slå ned på narkohandel, rockere og bz-ere. De patruljerede i de københavnske uroområder i civilt tøj, og de fik ofte kritik for deres kontante og utraditionelle metoder. I dette afsnit følger vi uropatruljen fra den bliver etableret, hvor en håndfuld betjente skal skabe ro omkring Storkespringvandet på Strøget, til at urobetjente lever undercover på Christiania for at afsløre hashhandlens bagmænd. Sendt første gang 21.11.18

14:25  

Jagten på Elefantordenen (1:4)
Jagten på Elefantordenen (1:4) Dansk reportageserie fra 2022. De to eventyrere Jan Elhøj og Morten Kirckhoff er trukket i det fine tøj, når de rejser ud i verden for at lede efter forsvundne danske Elefantordener. Vil det lykkes for Jan og Morten at bringe en af de kostbare Elefantordener hjem til Danmark? På loppemarkedet i Paris får de tip om, at der kan gemme sig en Elefantorden på Louvre, verdens fineste museum. De kommer til slut på sporet af en stenrig, mystisk italiensk ordenssamler, der har fået fingre i en forsvunden dansk Elefantorden. Jan og Morten lægger planer for, hvordan de kan få Elefantordenen med hjem til Kongehuset i Danmark.

14:55  

Dronning Victoria & Albert: Det royale bryllup (1:2)
Dronning Victoria & Albert: Det royale bryllup (1:2) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Victoria and Albert: The Wedding) I 1840 blev to 20-årige verdens mest berømte par. Dronning Victoria og prins Alberts bryllup var et historisk øjeblik. Et arrangeret ægteskab, der skulle afværge revolutionen og redde kongemagten. Her genskaber vi den store dag og afslører, hvor nøje det hele blev iscenesat. Mens et hold eksperter åbenbarer enhver detalje: Hvor det kongelige par blev viet, hvem der var med, den overdådige kage, den dekadente menu og brudekjolen.

TVR

12:00  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (3)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (3)

12:10  

Rabalder
Rabalder Therese har et godt øje til Kris. Gruppen tager ham med sig på telttur, og jalousien begynder at rumle hos Jonas. Da uvejret kommer ind fra havet, bliver teltturen langt mere uhyggelig, end børnene havde regnet med.

12:25  

Flaskepost fra Stillehavet II (2)
Flaskepost fra Stillehavet II (2) Vi venter på båden i Papua Ny Guinea. Imens vi venter, håber vi på at komme til at svømme med delfiner. Der er også en levende vulkan der. Spændende. Vi håber bare, den ikke eksploderer i dag

12:40  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:50  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

13:05  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

13:15  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:30  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:40  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5)

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6)

13:59  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4)

14:05  

Sofus II (5)
Sofus II (5) Sofus lander hos Simon, der bor på en gård på Sejerø. Simon skal hjælpe sin mor med at dele post ud på hele øen. Simon cykler på sin egen cykel, men det kan godt være hårdt for benene, når bakkerne er stejle. En chokolademad i solen giver heldigvis kræfter. Simon giver Sofus en farvelgave inden de skal sove.

14:20  

Onkel Rejes sørøvershow II (13)
Onkel Rejes sørøvershow II (13) Dr. John har kidnappet Konrads fætter Gabriel for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et pusterør med forgiftede pile, Høvdinge Grethes små flyvemaskiner og kæmpegorillaen Bing Bong på Mandehatten. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:35  

Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2)
Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2) Motor Mille vil gerne hjælpe andre. I dette afsnit bliver hun hejst flere meter ned i havet fra en helikopter for at redde en, der er ved at drukne. Men inden da, skal hun lære alt om, hvordan en helikopter fungerer, og hvilke tegn man bruger for at blive hejst op og ned. Det skal vise sig at være sværere, end man lige tror.

14:50  

Sprinter Galore II - Fødselsdag (2)
Sprinter Galore II - Fødselsdag (2) Magnus har fødselsdag og får både sang og kage og gaver - alt sammen noget, som Sprinter aldrig har prøvet. Sprinter er jaloux og kommer til at overtage fødselsdagen, så Magnus bliver ked af det, og pludselig er Magnus væk. Finder de ham igen? Og hvad er det for en stor gave, Thomas og Kathrine har til Magnus?

DR1

15:40  

Carmen Curlers (1:8)
Carmen Curlers (1:8) Dansk dramaserie inspireret af virkelige hændelser. Året er 1963 i en lille dansk provinsby. Den lokale tv-forretningsejer Axel får chancen for at investere i en elektrisk curler og ser en mulighed for at revolutionere skønhedsindustrien og opnå den store succes, han altid har drømt om. Bondekonen Birthes søn skal konfirmeres, og hun planlægger den store dag. Økonomien er dog stram, og Birthe og hendes mand, Jørgen, er bestemt ikke enige om, hvordan de få penge skal forvaltes. Medvirkende: Morten Hee Andersen, Maria Rossing, Nicolai Jørgensen, Fanny Bornedal, Lars Ranthe, Christian Tafdrup, Mille Lehfeldt, Petrine Agger, Signe Egholm Manuskript: Mette Heeno Idé af: Mette Heeno Instruktør: Natasha Arthy Producent: Stinna Lassen DR Drama

16:40  

Folk og fæ (1:6)
Folk og fæ (1:6) Britisk dramaserie fra 2020. (All Creatures Great and Small) I 1937 søger den nyuddannede James Herriot job som dyrlægeassistent i Yorkshire i Nordengland. I landsbyen Darrowby møder han sin potentielle arbejdsgiver, den uberegnelige Siegfried Farnon. James bliver øjeblikkeligt kastet ud på dybt vand, da Siegfried tager ham med ud på de lokale gårde for at teste hans evner.

17:30  

Valgets døgn
Valgets døgn Valgets døgn bringer de vigtigste historier fra valgkampen i Danmark. Her får du de bedste interviews, analyser og billeder fra dagen, så du er klædt på til folketingsvalget.

17:50  

Min have (3:9)
Min have (3:9) Norsk haveprogram fra 2018. (Hagen min) Denne gang går turen til Nordkjosbotn og en haveejer, der ved, hvad ved, hvilke vækster, der kan trives i nord. Tord Kvien har fået sine bedsteforældres gamle prydhave til at blomstre igen med hårdføre planter, stauder og træer, som kan stå distancen.

DR2

15:50  

Dronning Victoria & Albert: Det royale bryllup (2:2)
Dronning Victoria & Albert: Det royale bryllup (2:2) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Victoria and Albert: The Wedding) I 1840 blev to 20-årige verdens mest berømte par. Dronning Victoria og prins Alberts bryllup var et historisk øjeblik. Et bryllup, der var nøje planlagt til at blive århundredets PR-kup. Her vender vi tilbage til den skelsættende dag for at se, hvorfor brylluppet reddede kongestyret. Og hvordan det kongelige pars bryllupsforberedelser påvirker vores måde at blive gift på den dag i dag.

16:45  

Thatcher og Reagan - et særligt venskab (1:2) Jernladyen og filmstjernen
Thatcher og Reagan - et særligt venskab (1:2) Jernladyen og filmstjernen Britisk dokumentarserie fra 2022. (Thatcher & Reagan: A Special Relationship) Hun betragter sit øgenavn som et adelsmærke og han er Hollywoodfilmstjerne. I 1980'erne opbygger den britiske premierminister Margaret Thatcher og USA's præsident Ronald Reagan et helt særligt politisk og personligt forhold. Selvom de ikke altid kommer overens, er de med til at afslutte Den kolde Krig på fredelig vis og ændre forholdet mellem Øst og Vest. Hvilke roller spiller de i det historiske vendepunkt?

17:40  

Nevada Smith
Nevada Smith Amerikansk western fra 1966. Max Sands forældre bliver tortureret til døde af tre forbrydere, der er på jagt efter guld. Max sværger hævn, og den uerfarne unge mand begiver sig ud på en årelang rejse gennem vildmarken for at opspore den brutale trio. Medvirkende: Steve McQueen, Karl Malden, Brian Keith m.fl. Instruktion: Henry Hathaway.

TVR

15:05  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:20  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon III
Simon III

16:00  

Simon III
Simon III

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:25  

Paddington
Paddington

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder Aces fødselsdagsoverraskelse + Vovserne redder et tårn af pizza

17:00  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (3)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (3) Nikoline, Bjørn og Jose forsøger at skaffe beviser på, at Hella arbejder sammen med skurkene. Vil Kristian tro dem, eller er han forblændet af Hellas charme?

17:10  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (4)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (4) Jose, Bjørn og Nikoline udspionerer skurkene i skoven. Hella har lagt en snu plan, som skal lokke Kristian i en fælde. Vil det lykkes?

17:28  

Babylons stol - Musikvideo
Babylons stol - Musikvideo

17:30  

Babylons stol (17)
Babylons stol (17) Molly og Eske forsøger at finde ud af, hvad der foregår i den sidste bane, men intet fungerer, og alt virker mærkeligt. Rosa er til gengæld ved at finde ud af, hvordan de kan redde Babylon, men har de tid nok?

17:40  

Vennerne og det grønne lys 2 (3:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (3:20) Anders har glædet sig til at game alene med Hugo. Men Hugo slæber Buster med. Mens drengene spiller, lyser ringen op, og der sker mærkelige ting med Anders.

17:50  

Venner eller uvenner (4:6)
Venner eller uvenner (4:6) Oskar har fundet et vandhul til Frølle, men duer det mon? Og hvorfor ender en hyggelig gamingaftale med Minecraft-vennerne i kaos, surhed - og kast med Ipaden?

DR1

18:00  

Blomsterberg og Price i den kongelige køkkenhave: Dragsholm
Blomsterberg og Price i den kongelige køkkenhave: Dragsholm Mette Blomsterberg og James Price laver mad fra senmiddelalderen i Haven på Dragsholm slot. James laver til hovedret udbenede kyllinger fyldt med mjødmarineret tørret frugt på et bed af rodfrugter. Til dessert laver Mette brødpandekager med fyld af brombær, honning, mynte og nødder. Undervejs fortæller de to værter om madtendenser, ingredienser, havetendenser og masser af historisk fakta om kong Christian d. 3, som afsluttede middelalderen i Danmark gennem indførelsen af reformationen i år 1536.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Et år i Norges spektakulære Lofoten (1:2)
Et år i Norges spektakulære Lofoten (1:2) Tysk-norsk dokumentarserie fra 2020. (Ein Jahr auf den Lofoten) Bjerge, ishav og spektakulær natur. Den norske øgruppe Lofoten nord for polarcirklen er ét af verdens mest ekstreme naturområder. De 25.000 indbyggere lever af fiskeri og turisme i tæt samspil med naturens skiftende årstider. I løbet af vinteren fanges der mere end 65.000 tons fisk, mens foråret tiltrækker turister, der bl.a. gerne vil se Nordeuropas største rovfugl, havørnen, hvis vingefang kan blive op til 2,4 meter.

19:45  

I haven med Søren Ryge: Alger, mos og lav
I haven med Søren Ryge: Alger, mos og lav

20:00  

Den store bagedyst (3:9) - snyd sanserne - og dommerne - med bagværket
Den store bagedyst (3:9) - snyd sanserne - og dommerne - med bagværket Man spiser med øjnene først, siges det. Så synssansen er mindst lige så vigtig, som smagssansen, når dommerne skal bedømme deltagernes præstationer i bagedysten. Men hvad sker der egentlig, når Katrine og Markus skal vurdere bagværket med bind for øjnene? I mesterværket handler det om at "snyde" dommerne og bage illusionskager, der skal ligne noget helt andet end kage! Dommerne får serveret blandt andet flæskesteg, frisk fisk, pizza og æggekage. Skulle man tro!

DR2

19:45  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager dramatiker Line Knutzon fat på salmen "Som forårssolen morgenrød".

19:55  

Cuba og kapitalismen
Cuba og kapitalismen Dokumentar fra BBC fra 2012. (This World: Cuba With Simon Reeve) Journalisten Simon Reeve er rejst til Cuba, som befinder sig i en rivende udvikling. For bare få år siden var det utænkeligt at møde en cubansk ejendomsmægler eller en nyopstartet privat virksomhed. Reeve undersøger, om Cuba kan opretholde den lave kriminalitet, uddannelsesniveauet og et af verdens bedste sundhedssystemer, nu hvor landet har åbnet sig for den såkaldte kapitalisme.

20:45  

Dansk teater 300 år (1:10)
Dansk teater 300 år (1:10) Året er 1722. Den 23. september. I hjertet af København, i et bindingsværkshus - et teater - med tre etager i Lille Grønnegade. Her skabes teaterhistorie. Og en ny tid begynder. Tidligere er teaterstykker blevet spillet på sprog, som publikum ofte ikke forstår, men nu begynder Ludvig Holberg at skrive replikker på dansk. Han er en af Danmarks største nationale klenodier, og dansk teaters grundlægger. På femten måneder skriver Holberg 27 dramaer på fem år - dramaer, hvoraf mange spilles den dag i dag

TVR

18:01  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:30  

Æblet og ormen
Æblet og ormen Dansk animationsspillefilm fra 2009. Torben er et struttende blankskinnende æble med en drøm: At blive frugtafdelingens mest strålende æble. Livsdrømmen knuses, da en orm en solskinsmorgen stikker sit hoved ud gennem Torbens blanke skind. Torben rystes ned fra træet af de andre panikslagne æbler. Nede på jorden får han selskab af det knap så perfekte æble Newton, og sammen drager de dybere ind i havens vidtstrakte, ukendte land, til ormedoktoren for at slippe af med ormen, som for resten hedder Silvia og er meget flink. Rejsen byder på mange uventede oplevelser for de usædvanlige rejsefæller inden Torben beslutter sig for at lade naturen gå sin gang. Stemmer: Torben: Frank Hvam. Newton: Lars Hjortshøj. Sylvia: Sidse Babett Knudsen. Bo: Michael Carøe. m.fl. Manuskript: Anders Morgenthaler og Marie Østerbye. Instruktør: Anders Morgenthaler. Medinstruktør : Mads Juul. Musik: Henrik Lindstrand. Baggrundsdesign: Niels Bach & Lars Gabel. Produktion: Copenhagen Bombay i samarbejde med bl.a. DR.

19:45  

Smølferne
Smølferne

19:57  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

20:05  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

Unge Morse VII (2:3)
Unge Morse VII (2:3) Britisk krimiserie fra 2020. (Endeavour) Et højreradikalt parti puster til racespændingerne i Oxford, og snart må Morse efterforske et brutalt overfald på en gruppe unge med pakistansk baggrund. Et andet sted i byen kommer en indisk restaurant i søgelyset, da en kunde forsvinder sporløst, og en ansat findes brutalt myrdet.

22:30  

Shetland IV (2:6)
Shetland IV (2:6) Britisk krimiserie fra 2019. Et blodigt fund sender Jimmy Perez' efterforskning i en ny retning. Foregår der organiseret menneskehandel på Shetland?

23:25  

Lewis: Øgleyngel
Lewis: Øgleyngel Engelsk krimi fra 2012. (Lewis: Generation of Vipers) Litteraturprofessoren Miranda Thornton er sønderknust, da et satirisk website offentliggør en video, hun har indspillet til et dating-website. Mens de studerende fniser over videoen, tager Miranda hjem. Næste morgen findes hun død. Retsmedicineren Laura Hobson er 99 procent sikker på, at det er selvmord. Men Lewis vælger at fokusere på den sidste procent. Han tror, at det er mord, og nu går jagten ind på gerningsmanden. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman.

DR2

21:00  

Tæt på sandheden
Tæt på sandheden Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

21:30  

Mit liv med Danmarks dyreste biler (3)
Mit liv med Danmarks dyreste biler (3) I dag besøger Joachim Kay Stender en lottomillionær som har været på et større bilindkøb og kigger nærmere på hans nye Mercedes S580, der af nogle betegnes som verdens bedste, mest højteknologiske bil og som kun findes i få eksemplarer i Danmark. Forinden skal han dog lige nå at hjælpe sine kollegaer med at få en gammel perle fra 80'erne, Rolls-Royce Corniche, afsat til en eksklusiv dansk bil samler. Er der plads til både en helt ny Mercedes og en ældre Rolls-Royce i Joachims drømmegarage? Joachim Kay Stender besøger en lottomillionær som har været på et større bilindkøb og kigger nærmere på hans nye Mercedes S580, der af nogle betegnes som verdens bedste, mest højteknologiske bil. Og så skal han hjælpe kollegaerne med at få afsat en ældre Rolls-Royce.

22:30  

Debatten: Hvem samler, hvem splitter?
Debatten: Hvem samler, hvem splitter? Har statsministeren ret i, at Danmark har brug for en regering over midten? Skaber partierne unødig splid og splittelse - og fortjener de stadig vælgernes tillid? I aften mødes bl.a. justitsminister Mattias Tesfaye (S), Pernille Skipper (EL), Søren Espersen (DF) og Jan E. Jørgensen (V). Vært: Clement Kjersgaard.

23:30  

Teaterblod: Revy er ikke for sjov
Teaterblod: Revy er ikke for sjov Den danske sommerrevy er evigt populær og en stor del af den danske teatertradition. Revyen blev født med den danske grundlov der sikrede teatret politisk ytringsfrihed. Siden har den politiske satire været en grundsten i revygenren. Men hvilke rolle spiller den politiske satire i revyen i dag? Og hvordan arbejder revyskuespillerne med den svære kunst, at lave sjov med alvorlige politiske emner. I anledning af at dansk teater fylder 300 år, slår vi ned på fire vigtige teaterhistoriske begivenheder. I dette program fortæller Ulf Pilgård, Lisbeth Dahl, James Price mfl. Om hvordan muhammedkrisen i 2006 udfordrede årets Cirkusrevy; for hvordan laver man sjov med noget man ikke helt tør snakke om?

23:55  

Lennon i New York
Lennon i New York Amerikansk dokumentar fra 2010. (LennonNYC) "New York blev en del af, hvem John og jeg var." Gennem interviews med Yoko Ono og aldrig før viste optagelser gives et intimt indblik i John Lennons liv med Yoko One og sønnen Sean i New York i begyndelsen af 1970'erne. En tid, der var fyldt med kærlighed, kreativitet, aktivisme og død.

TVR
DR1

01:00  

Inspector Morse: Døden i Jericho
Inspector Morse: Døden i Jericho Engelsk krimi fra 1987. (Inspector Morse: The Dead of Jericho) Kriminalkommissær Morse er lidt lun på sin veninde fra det lokale kor, en stille eksistens, som lever af at give klavertimer. Men tingene tager en drastisk vending, da hun bliver fundet hængende fra en krog i loftet og tilmed viser sig at være gravid. Aftenens film er den allerførste i rækken af historier om Oxford-detektiven Morse. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Anne Staveley: Gemma Jones. Manuskript: Anthony Minghella efter roman af Colin Dexter. Instruktion: Alastair Reid.

02:45  

Hammerslag i Grønland
Hammerslag i Grønland Forestil dig at bo på kanten af ødemarken med isbjørne og snestorm. Sådan er livet i Grønland. Men hvad koster det så at bygge og bo i det kolde nord? Hammerslag besøger fire spændende huse i Nuuk og Ilulissat, der byder på udsigt til både hvaler, isbjerge og slædehunde. Og så skal vi se nærmere på livet i Grønland, og det betyder, at Christian Degn kommer på sit livs mest grænseoverskridende fisketur. Vært: Christian Degn Sendt første gang 28.12.15

02:45  

Kender Du Typen? 2021 - Med lyserød veloursofa og baby-bling
Kender Du Typen? 2021 - Med lyserød veloursofa og baby-bling Hvem er det, der er så vild med farven lyserød, at selv sofaen er købt i den nuance og som har anskaffet sig rigeligt med bling til den baby, der er på vej? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en lejlighed i det, som hovedpersonen kalder for Islands Brygges grimmeste bygning. Vært: Mads Steffensen

03:15  

I hus til halsen V (5:8)
I hus til halsen V (5:8) Da Berit og Dennis Brandli flyttede fra København til Agersø ud for Skælskør, byttede de storbyens menneskemængde og hæsblæsende tempo ud med rolige naturomgivelser og færre end 200 øboere. Og de blev så glade for øen og roen, at de efter to år valgte at blive ejere i stedet for lejere med købet af en fin og rummelig rødstensvilla. To børn og et årti senere har parret haft villaen til salg i hele fem år - uden at være kommet drømmen om et mere fleksibelt liv på fastlandet nærmere. Sagen er nemlig dén, at man som øboere med job, skole og børnehave på fastlandet er evigt afhængig af færgens afgangstider. Og det kan særligt Berit ikke holde til længere. Derfor har familien bedt ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Søren Vester, om hjælp til at prøve at få rusket nyt liv i deres hussalg.

03:40  

I hus til halsen V (8:8)
I hus til halsen V (8:8) I Glamsbjerg på Vestfyn sidder Agnes Støvlbæk Pedersen i hus til halsen. Hun købte det blåmalede bjælkehus sammen med eksmanden, Jakob Asmussen, i 2007, og mens de løbende renoverede huset, voksede familien fra to voksne og ét barn til to voksne og tre børn. Alt var godt - og parret blev gift i sommeren 2014. Seks uger efter brylluppet meddelte Jakob, at han ville skilles. Agnes blev siddende i huset, men presset på hende voksede, og efter godt et år måtte hun smide håndklædet i ringen og sætte huset til salg. Endnu et års tid - og et utal af 'åbne huse' - senere kontakter hun ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Søren Vester. Hun har brug for hjælp til at gøre huset salgbart.

03:40  

I hus til halsen V (7:8)
I hus til halsen V (7:8) I sydjyske Vojens har Jesper Lisberg en smuk, arkitekttegnet rødstensvilla fra 1953 til salg. Men selv om han kender huset ud og ind, er det virkelig længe siden, han har boet der. Huset er nemlig hans barndomshjem - selv har han boet i København i årevis. Jesper har arvet huset efter sine forældre, men en urealistisk høj vurdering på overtagelsestidspunktet, har efterladt ham med en gæld foruden et hus fyldt med minder, der nu har stået til salg i et år uden den store interesse. Og det tynger efterhånden Jesper så meget, at han har valgt at kontakte ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Søren Vester. Han håber, at de kan skabe fornyet interesse om det store, herskabelige hus på det lidt træge sydjyske boligmarked.

DR2
TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, ULLERSLEV.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1007215104