Ullerslev
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: fredag d. 2. juni 2023

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: fredag d. 2. juni 2023

DR1

06:30  

Et glimt af Danmark (1:6)
Et glimt af Danmark (1:6) Værten Sisse Fisker tager seerne med til en 'hemmelig' by i Danmark. Med sig har hun to livsstilseksperter - etnolog Julia Lahme og reklamedirektør Mikkel Heideby - der ud fra udvalgte glimt og besøg skal gætte, i hvilken by de befinder sig. I aftenens program er de i en by, der er kendt som Danmarks svar på Las Vegas, og hvor man har sin helt egen hunderace. Kan du gætte hvor i landet, de er?

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:17  

OBS
OBS OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om demens - Det nationale demenssymbol. Fuglene synger - fuldkorn. Diabetesforeningen - test om du har diabetes.

07:20  

Aftenshowet
Aftenshowet Det har Pia Kjærsgaard og hendes datter Nan Rostock. Hør hvorfor. Lars Hjortshøj og Benjamin Koppel er hinandens diametrale modsætninger, men har opdaget, at de kan noget helt særligt sammen. Danmark er blandt verdens værste klimasyndere. Har du styr på din CO2- udledning? Aftenens værter er Nola Grace Gaardmand og Kristian Ring-Hansen Holt. DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:10  

Skyggekrigen (3:3) Kampen om sandheden
Skyggekrigen (3:3) Kampen om sandheden Hemmelig radiokommunikation fra den russiske flåde kan måske hjælpe med at kaste lys over, hvad der skete, da Nord Stream-gasrørene blev sprængt i efteråret 2022. Samtidig begynder journalisterne at undersøge, hvem det er, der spreder russisk misinformation i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Det leder dem på sporet af et stort netværk.

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Et globalt teknologiske våbenkapløb er i fuld gang, og hvis ikke Danmark skal stå tilbage på perronen, skal vores universiteter langt mere på banen. Det er kongstanken bag et nyt Nationalt Forsvarsteknologisk Center, der skal etablere en mere direkte forsyningslinje mellem fakulteterne, Forsvaret og forsvarsindustrien. Men kan fri forskning og Forsvaret gå hånd i hånd? Astrid Berg spørger centrets direktør, tidligere topdiplomat Lars Bo Larsen i Deadline.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (5)
Rosa fra Rouladegade II (5) Rosa bor i et hjemmebagt hus på Rouladegade i landet Ramasjang. Det bedste hun ved er, at udspionere og bage hemmelige overraskelseskager. Det har hun lært af sin spionfar og sin bagermor. I dag får hun besøg af Joel, der gerne vil overraske sin farmor med en kage, der passer helt perfekt til hende. Sammen forklæder de sig som politibetjente og tager på hemmelig kagemission i farmors lejlighed.

05:55  

Luk op Luk i - SIG PYT
Luk op Luk i - SIG PYT Sofie kommer til at ødelægge Katrines knækbrødskorthus. Sofie mener, man bare skal sige pyt, men det synes Katrine slet ikke er nok! Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige pyt, men måske ikke til alt.

06:15  

Ernest & Celestine (16)
Ernest & Celestine (16)

06:30  

Sarah og And (23)
Sarah og And (23)

06:35  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:45  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Der er en hundehvalp i buret i tårnet, som skal reddes. Modige Julian melder sig til at løbe alene op efter den, men han bliver låst inde. Motor Mille og Børnebanden kan ikke få fat i nøglen til buret - men så opdager de en skjult trappe bag en reol.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (21)
Hey Duggee (21)

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (12)
Onkel Rejes sørøvershow II (12) Dr. John har kidnappet Arthurs storebror Morgan for at koge ham om til bodylotion. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en næsespray, der kan gøre bussemænd til superklister, og en tur til både Spøgelsesbyen og Den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:50  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (39)
Vidundervovsen Vaffel (39)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie (1)
Det store Ramasjang Mysterie (1) Kristian er blevet kidnappet, og politiet har ingen spor. My er fast besluttet på at finde ham. Men hun vil ikke gøre det alene - mon hun kan få sin ven Frede til at hjælpe? Og hvem er det, der har taget Kristian til fange?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:00  

Husdrømme IX (6:10)
Husdrømme IX (6:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Gert Wingårdh og Anne Lundberg følger inspirerende mennesker, der gør deres helt egne husdrømme til virkelighed. Gert vender op og ned på deres planer med en spade i jorden. De møder to nordmænd, der er klar til at begynde et nyt liv i Klagstorp i Skåne.

09:10  

Husdrømme IX (5:10)
Husdrømme IX (5:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Sylvia og Johan ønsker at leve et aktivt liv i samspil med naturen og ønsker at deres naturhus ikke kun skal se godt ud, men også hjælpe dem i deres hverdag med masser af fritidsaktiviteter og snart tre små børn. Huset skal også hjælpe naturen, være bygget af naturlige materialer og være et klimasmart hus. Men uanset hvor velforberedte de er, har de ikke regnet med, at naturen også kæmper tilbage, på mere end én måde.

10:10  

Kyst til kyst III - Vadehavet (8:8)
Kyst til kyst III - Vadehavet (8:8) Christian Degn, Line Friis og Kåre Nielsen besøger de mest fascinerende mennesker og steder langs den smukke, og ofte overraskende, 8529 kilometer lange danske kystlinje. Aftenens finaleafsnit fra det storslåede Vadehav byder i dén grad på spektakulære eksperimenter og dramatiske naturoplevelser. Kåre får lov at genskabe et flyangreb fra 1. Verdenskrig. Christian lander med et 35 tons tungt Herkulesfly på Rømøs bredeste strand. Og Line må flygte fra tidevandet på vej hjem fra én af Vadehavets største skaldyrsbanker.

11:00  

Ultras Grundlovsfest
Ultras Grundlovsfest Til Ultras Grundlovsfest fejrer vi demokrati og fællesskab i børnehøjde. Vi vil nemlig gøre Grundlovsdag til en fest! I programmet skal vi blandt andet høre en tale fra børnene selv, pynte 'Grundlovskager' og synge fællessang. Ultra-værterne, Maria Helander og Lasse Winther, styrer showet og får også besøg af børn og kendte på scenen.

11:15  

Antikkrejlerne XXI (21:25)
Antikkrejlerne XXI (21:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:30  

Antikduellen (8:12)
Antikduellen (8:12) Finaledag i Antikduellen. I dag afgøres det, om det er Lis Messmann fra Staarup Hovedgaard ved Skive eller Thomas Bildtoft fra Genfund på Frederiksberg, der kan tjene mest på sine penge. Tre dage i træk har de hver fået 10.000 kroner til at handle, kunst, antik og retroting i henholdsvis Aarhus, Roskilde og Aabenraa. Nerverne sidder uden på tøjet, når buddene fyger gennem luften på Haderslev Auktion. Intet er afgjort før sidste hammerslag lyder, og som en ekstra joker, har antikduellanterne sat enkelte af deres ting til salg online, så hele verden har budt med på deres indkøb. Sendt første gang 12.12.13

DR2
TVR

09:06  

Vilde vidunderlige dyr: Husmåren er en æggetyv
Vilde vidunderlige dyr: Husmåren er en æggetyv En sulten husmår er på jagt efter noget at spise. Da den ser en musvåge flyve væk fra sin rede, kravler husmåren op til reden, for at stjæle et æg. Spørgsmålet er om musvågen opdager æggetyven, før den slipper væk?

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven
Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven Et rålam er alene mens dets mor er ude for at finde mad. Ikke langt derfra er en ræv på jagt. Men rålammet gemmer sig godt i det høje græs. Det må ligge helt stille, for ikke at blive opdaget og spist af ræven.

09:15  

Hemmelige dyr: Mystiske sandbunker (3)
Hemmelige dyr: Mystiske sandbunker (3) Carlos på 8 år har fundet nogle mystiske og bitte små sandbunker i sin baghave. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Odense for at hjælpe ham med at finde ud af, hvad det mon er for et hemmeligt dyr, der er på spil lige i nærheden.

09:25  

MikroMakkerne - Mørkedyr
MikroMakkerne - Mørkedyr MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. Denne gang tænder Selma og Milton lommelygterne og går på jagt efter de smådyr, som trives bedst i mørket.

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Forskellige dinosaurer havde forskellige slags tænder. Nogle var stumpe andre skarpe. Den mest skræmmende mund af dem alle tilhørte ikke en dinosaur. Men til et havkrybdyr. Som? Ja, for at finde ud af det og meget mere fakta, bliver du nødt til at se Dinolaboratoriet!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ankylosaurus var en firbenet planteæder. Hele ryggen var dækket med tykke knogleplader, hårde skjolde og skarpe torne. Men der var et sted, hvor den var meget sårbar. Dette og meget mere fakta vil vi hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser med i Dinolaboratoriet.

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:57  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Mission Valhalla (9)
Mission Valhalla (9) Odins har mistet synet! Altså på dét øje, der ligger i Mimers Brønd og kan kigge ud i alle verdenerne. Det er ikke så godt, hvis han ikke har sit gode syn, når de onde jætter rører på sig, og Ragnarok er nær. Ungdommens gudinde Idun må, sammen med den modige, jordiske helt Storm, drage ud for at finde ud af, hvad der er galt og give Odin sit fulde syn tilbage. For Valhalla!

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:20  

Cirkusliv i savsmuld (6)
Cirkusliv i savsmuld (6) Cirkusdirektøren er sløj i dag og må blive i sengen. Jacob jonglerer med de citrusfrugter, som skal blive til en sund-surhedsdrik.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at skildpadden kan blive 100 år. Ta´ med Lille Nørd ud og svømme med havskildpadder og se om det lykkes Anders og Katrine at hjælpe skildpaddeungerne sikkert ud til skildpaddebørnehaven.

11:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (4)
Onkel Rejes Sørøvershow (4) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sara, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne guldur, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og Den Skæggede Havfrue. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:30  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

11:50  

Vilde venner III (8)
Vilde venner III (8) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Adam og Camille, der har vagten i klubhuset. De skal bygge et nyt hus til en stor gruppe bier, ringmærke to små tårnfalkeunger sammen med Fugle Bent og hjælpe tre måger, som har forvildet sig ind på en fodboldbane.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2016 (12)
Bonderøven 2016 (12) Efter tomatplanterne er blevet knebet, tager Frank til Middelaldercentret i Nykøbing Falster for at følge et projekt med at brænde kalk i en åben ovn, som på toppen forsegles med grangrene og ler. Hjemme på Kastaniegården har Frank god nytte af sine løbe-ællinger, de spiser nemlig sneglene i køkkenhaven. I stueetagen høvles og skrues de sidste gulvbrædder på plads, med god hjælp af Alma.

12:45  

Nak & Æd - en uvak i Grønland (10:10)
Nak & Æd - en uvak i Grønland (10:10) Sæson 9 (2018). Ved bunden af den gigantiske fjord Kangerlussuaq i Grønland har Jørgen og Nikolaj slået lejr. De skal ud på det kolde hav for at fange uvak. Men vejret er ikke med de to venner. Det både regner og blæser, og termometeret sniger sig ikke langt over frysepunktet. Derfor har kokken forberedt en klassisk morgenmad, så mundvigene kan komme lidt opad. Får de to venner ikke noget på krogen, må de spise sildepisker.

13:32  

Det Søde Sommerliv - Rabarbercupcake
Det Søde Sommerliv - Rabarbercupcake www.dr.dk/DR1/det-soede-liv

13:40  

Made in Denmark (4:8)
Made in Denmark (4:8) Kunsthåndværkerne mødes denne gang i Brenderup på Fyn. Her bor Louise, der arbejder i papir. Det simple materiale bliver en stor udfordring for de seks øvrige deltagere, der virkelig får sin sag for. Flere må kæmpe for at få et færdigt resultat ud af det ukendte materiale.

14:25  

I hus til halsen III (2)
I hus til halsen III (2) I den lille nordfynske by, Egense, lidt udenfor Otterup, har Birthe Brøns boet i 42 år. Det charmerende men gammeldags hus, hun bor i, har dannet rammen om et godt familieliv, men for tre år siden satte Birthe og hendes mand huset til salg - det var blevet for svært at holde. Siden har Birthe mistet sin mand, men huset har hun stadig - og der er rigtig langt imellem de potentielle købere. Derfor har hun og familien bedt designer, Anders Faarborg, og ejendomsmægler, Jesper Nielsen, om hjælp - og de får så rigeligt at se til. For at opdatere en gammel landidyl på 210 kvadratmeter, er en omsiggribende opgave.

DR2

12:00  

Når livet vender VIII (7:7)
Når livet vender VIII (7:7) Svensk dokumentarserie. (När livet vänder) Nogle gange ændrer livet sig og tager en anden retning. Det ufattelige sker, og den faste grund under vores fødder forsvinder. Journalisten Anja Kontor møder mennesker, der fortæller om dét, som forandrede alting for dem.

12:30  

18 år med prinsesse Ingrid
18 år med prinsesse Ingrid Norsk dokumentar fra 2022. (18 år med Ingrid) Kan en, som er født til at arve tronen, vokse op som et almindeligt barn? Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit ser tilbage på 18 år med prinsesse Ingrid.

13:00  

Abraham Lincoln (3:3) Unionen skal reddes
Abraham Lincoln (3:3) Unionen skal reddes Amerikansk dokumentarserie fra 2022. Efter slaget ved Gettysburg synes borgerkrigens afslutning at være i sigte. Men hæren ikke formår at udnytte sin position, og Abraham Lincoln har brug for en aggressiv militær leder: general Ulysses S. Grant. Lincoln bliver genvalgt i 1864, og med tillægsparagraffen the 13th Amendment kæmper han for endegyldigt at afskaffe slaveriet. I april 1865 overgiver sydstaterne sig. Få dage senere går Lincoln i teatret - med skæbnesvangre konsekvenser.

14:45  

USA's vilde madkampe (15:16) Tophemmelige chips
USA's vilde madkampe (15:16) Tophemmelige chips Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) Ohio, 1955. Procter & Gamble er kendt for at lave sæbe og rengøringsmidler. Firmaets nye leder Neil McElroy har opdaget et hul i markedet og iværksætter et hemmeligt projekt. Kemikeren Fredric Baur skal opfinde de perfekte chips. De skal være ensartede, holde sig friske, ikke gå i stykker - og de skal kunne sælges over hele USA. Resultatet er Pringles. Chipskongen Herman Lay har fået en ny konkurrent.

TVR

12:10  

Luk op Luk i - STOLT
Luk op Luk i - STOLT Hvorfor råber Thomas så højt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være stolt.

12:30  

Ramajetterne II (8)
Ramajetterne II (8) Der er store problemer i Ramasjang Lufthavn. Hr. Skæg skal rejse til Kina for at hente kinesiske tegn, men flyskræk truer med at sætte en stopper for hele turen.

12:51  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John elsker at køre bus, men det gør dilleren desværre også. Den ser sit snit til at styre bussen, og snart er hele byen viklet ind i Johns diller.

12:55  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) Oldemor vil vinde årets pølsekonkurrence, og John skal hjælpe hende med at udspionere konkurrenten og få den gode opskrift med dilleren. Det går galt, og John får lavet nogen mærkelige pølser.

12:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det finaletid i verdens bedste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! Det endelig slag står imellem de halmtyggende sønderjyder fra Aabenraaske Bonderøvene og de levende døde midtjyder, Splatterne fra Hinnerup. Det kommer til at koste både blod, sved og tårer når de to hold gi'r den ALT hvad den kan trække på dagens baner, der byder på overraskelser fra ende til anden. Når dagens løb er omme, kender vi vinderen af dette års Ramasjang Rally.

13:20  

Heino fikser alt - Kagen (16)
Heino fikser alt - Kagen (16) Linus vil gerne gøre sin mor glad og bage en kage til hende, men han aner ikke hvordan, man bager. Heino og Linus går straks i gang, men det viser sig ikke at være helt så let, som Heino troede.

13:30  

Monster Buster
Monster Buster Ane kan ikke sove om natten, fordi et dumt fantasi-monster kilder hende i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta med en speciel slags kildemaling og seje vandballoner - og sammen buster de monstret. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem, og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Det er hårdt at være den eneste superhelt, og i et forsøg på at fordele arbejdet på flere, laver Sprinter en skole, der skal uddanne flere helte. Da skurkene pludselig melder sig på banen, må eleverne dog til en meget tidlig eksamen ...

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) DiktaThor har altid drømt om at have magten over Bakkeby, men hvad sker der, når han så pludselig bare får den? Efterhånden bliver drøm til mareridt for ham, for hvad skal han så stile efter, og hvad stiller han op med alle Bhilkhanernes dumme spørgsmål?

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) Bakkeby er stået op til en frygtelig larm; der er nemlig ikke kun én men TO skurke på spil, som kæmper om magten - DiktaThor og Cleopatra. Sprinter får sin sag for med både at redde byen og med at skabe fred mellem de to skurke, som viser sig at være intet mindre end bror og søster!

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26) Bum har udtænkt sin hidtil største plan, og det kræver ikke alene en superhelt, men også at både venner og fjender går sammen, hvis Bhilkha skal reddes ...

14:00  

Oda Omvendt II (9)
Oda Omvendt II (9) Oda Omvendt er blevet frosset i tiden og står ubevægelig i sin campinghoppebold. Balder hurtig-zapper Emils far, så alt går lynende hurtigt. Emil og Stine har en legeaftale og vil hente hjælp hos Oda Omvendt, men opdager, at hun er frosset fast i tiden. De to venner hjælper heldigvis Oda til at blive sig selv igen. Men så kommer Amalie fra Allerhøjeste Sted til børnehaven med en ny regel, der er værre end nogensinde - og nu ser det sort ud for børn og voksne i den lille by!

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (5)
Onkel Rejes sørøvershow II (5) Dr. John har kidnappet Sols veninde Nora for at koge hende om til en pille, der giver evig ungdom. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer muterede kæmpefisk, en russisk atomlosseplads, Oraklet i dybet og en tur til den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Motor Mille lod sig fange af den sure mand med vilje, så han kan føre hende hen til den hemmelige klub. Børnebanden befrier Motor Mille, og så sniger de sig ind i Klubben for sure mænd. Motor Mille bruger sin bue og pil til at snuppe en hel kuffert fyldt med Vokseværk.

14:40  

TV AVISEN for dyr - Kødbenstyven (11)
TV AVISEN for dyr - Kødbenstyven (11) Hvorfor er dovendyr så dovne? Nyhedsværten Pjuske håber at få svaret, når hun taler med det søvnige dovendyr Paula. Hunden Buller er meget ked af det. Han har nemlig fået stjålet sine kødben af en listig kødbenstyv. Stefan besøger Buller, for at opklare hvem tyven er. Elefanten Elton synger sin egen version af "En elefant kom marcherende" og så er der fundet hele to nye deltagere til Dyrenes MGP, nemlig Gitte og Henning, som synger "Skrål hvis du' en ål".

14:53  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Med hjælp fra koprolites (lort), kan vi lære en masse. Koprolites er nemlig fossiler. For eksempel fandt man nogle Koprolites knoglefragmenter, hvilket tyder på, at en dinosaur var kødædende.

14:55  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

DR1

15:10  

Kender Du Typen? 2021 - Med take-away og telefonpibe
Kender Du Typen? 2021 - Med take-away og telefonpibe Kender Du Typen? ser tilbage på nogle gode øjeblikke fra de sidste år. Vi er i år 2019, hvor vi besøger en kendt dansker, der ryger på sin slukkede pibe, når han taler i telefon. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup bliver især udfordret, når de skal regne hovedpersonens alder ud.

15:40  

Columbo: Et illusionsnummer
Columbo: Et illusionsnummer Amerikansk krimi fra 1976. (Columbo: Now You See Him) Columbo får indblik i tryllekunstneren Santinis magiske verden. Han får nemlig til opgave at opklare et mord i natklubben, hvor Santini arbejder. Santini har det perfekte alibi - mordet skete midt under hans forestilling. Alligevel kan Columbo ikke dy sig for at stille tryllekunstneren et spørgsmål eller to.

17:10  

Downton Abbey II (10:10)
Downton Abbey II (10:10) Engelsk dramaserie fra 2011. Bates er blevet dømt til døden for mordet på sin kone, og både herskab og tjenestefolk er dybt chokerede over dommen. Samtidig kommer det til et dramatisk brud mellem Mary og sir Richard Carlisle. Mens Violet har fået mistanke om, at Rosamunds nye beundrer ikke er alt, hvad han giver sig ud for at være.

17:10  

Downton Abbey II (9:10)
Downton Abbey II (9:10) Engelsk dramaserie fra 2011. Julen 1919. Bates er blevet anholdt, mistænkt for at have myrdet sin kone, og det kaster en stor skygge over den årlige julefest på Downton Abbey. Samtidig begynder Mary igen at overveje, om det er klogt at gifte sig med sir Richard Carlisle - mens Rosamund bringer en ny beundrer med til julefest.

DR2

15:30  

Virkelighedens The Crown (5:5)
Virkelighedens The Crown (5:5) Britisk dokumentarserie fra 2023. (The Real Crown) Prins Harry melder sig til hæren sammen med prins William. Dronningen står over for en svær beslutning. Skal hun sende sine børnebørn i krig? Der opstår splittelse mellem brødrene, og den bliver dybere, da Harry gifter sig med Meghan Markle.

16:15  

Historiequizzen: Frederiksstaden
Historiequizzen: Frederiksstaden Sæsonens sidste afsnit af Historiequizzen byder på en yderst veloplagt vært Adrian Hughes forklædt som Kong Frederik 5. Han viser rundt i den fineste del af København: Frederiksstaden, hvor dronningen og de allerrigeste bor. Quiz selv med, når Trine Halle og Kåre Johannessen dyster mod Cecilie Nielsen og Christian Donatzky.

16:45  

Historiequizzen: Jul på Frilandsmuseet
Historiequizzen: Jul på Frilandsmuseet Historiequizzen med Adrian Hughes holder herregårdsjul på Frilandsmuseet. Der tændes op i pejsen og for julehyggen og quizzes om jul. Kunne man i gamle dage dø af at gå i stalden julenat, og hvorfor lyder "julelege" så skummelt? Quiz selv med når Hanne Fabricius og Kåre Johannessen dyster mod Trine Halle og Christian Donatzky.

16:45  

Historiequizzen: Frederiksborg Slot
Historiequizzen: Frederiksborg Slot Adrian Hughes er vært, når Historiequizzen besøger Frederiksborg Slot i Hillerød. Hvor hurtigt kan en hest løbe fra slottet til København - og dør den af det? Du kan få svaret i Historiequizzen, for det har Christian 5 faktisk afprøvet. Gæt selv med, når der skal quizzes om voksfigurer, forbud mod dagbøger og meget mere. Deltagerne er Cecilie Nielsen og Jakob Danneskiold-Samsøe, der dyster mod Trine Halle og Kåre Johannessen.

17:15  

Det fantastiske byliv I (2:6) Toronto
Det fantastiske byliv I (2:6) Toronto Canadisk dokumentarserie fra 2017. (The Life-Sized City) Downtown Toronto består af skyskrabere i metal og glas, og klichéerne står i kø: borgerlig, højrøvet og kommerciel. Men tiderne skifter, og Canadas finanscentrum og største by har nu et sprudlende kulturliv. Den dansk-canadiske byplanlægger Mikael Colville-Andersen mødes med byens urbane helte: aktivisterne, kunstnerne og forfatterne. Hvordan har de været med til at forandre byens liv?

TVR

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:30  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Vovserne redder en melonfestival + Vovserne redder en ko

16:50  

Rabalder
Rabalder Stine bliver forladt af sine veninder og møder Kasper. Han vil vise hende noget sejt og tager hende med sig til sin hytte. Et nyt venskab dannes.

17:05  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (1)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (1) Efter det fejlslagne Grundlovskup er skurkene nu igen bag tremmer. I fængslet hænger Jose og Bjørn ud sammen med Kristian, men pludselig dukker en mystisk fremmed op.

17:20  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Tre børn opdager, at en sur mand bryder ind og overtager byens store slot. Og han har stjålet alle cykelhjelmene fra børnene i byen. Hvad mon den sure mand skal bruge dem til? Børnene kalder på Motor Mille, og sammen lægger de en plan for at få cykelhjelmene tilbage.

17:35  

Vennerne og det grønne lys 3 (19:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (19:20) Hugo beslutter sig for at gå imod Valdemar. Men kan Hugo snyde Valdemar og hjælpe vennerne, før det ender galt?

17:47  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

17:50  

F for Får VI
F for Får VI

17:55  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

17:55  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

DR1

18:00  

Antikduellen (9:12)
Antikduellen (9:12) Antikduellanterne Rikke Fog og Ulrik Kemnitz handler i København. To antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en erfaren vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Rikke Fog fra Kildevang Antik i Næstved mod Ulrik Kemnitz fra Kemnitz.dk i Espergærde, og i dag, mandag, jagter de skatte i København og omegn. Sendt første gang 16.12.13

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Mød kyllingen Karla, de Mesterlige Monsterbørn, den gule Yeti og Tom & Jerry, når TamTam serverer en fantastisk blanding af helt nye og klassiske tegnefilm for børn og deres forældre.

20:00  

Stjerneklar (8:8)
Stjerneklar (8:8) Dansk underholdning fra 2023. I aften er kulminationen på otte uger med musik, forvandlinger og stjernestøv. De seks tilbageværende solister bliver for sidste gang forvandlet til deres store idoler. Joakim Ingversen og ekspertpanelet med Medina, Barbara Moleko, Nicholas Kawamura og Tinus er klar til at blive underholdt og finde ud af, hvem Danmark kårer som vinderen af Stjerneklar.

DR2

18:10  

Rick Steins vej til Mexico (6:7)
Rick Steins vej til Mexico (6:7) Madprogram fra BBC fra 2017. (Rick Stein's Road to Mexico) Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Mexicanernes livretter stammer fra syden, og madelskernes Mekka er ubestridt Oaxaca, hvor de lokale stadig ifører sig traditionelle kostumer og lever deres liv, som beskrevet af forfattere som D. H. Lawrence, der forelskede sig i området.

19:10  

Husker du ... 1994
Husker du ... 1994 I 1994 elsker vi 70'erne og den trygge duft af gamle dage. Ironi og kitsch er modeord, og Poul Kjøller er kult. Imens lurer cyberspace lige om hjørnet sammen med dansk films gennembrud. De nye tider indvarsles af Ole Bornedals "Nattevagten" og Lars Von Triers "Riget". 1994 er også året hvor Nelson Mandela vinder Sydafrikas første frie valg, samtidig med at århundredets mest effektive folkemord finder sted i Rwanda. Sendt første gang 19.03.06

20:00  

Hotel Mumbai
Hotel Mumbai Australsk autentisk drama fra 2018. I november 2008 foretager jihadister fra Pakistan en række dødbringende terrorangreb i Mumbai, Indiens største by. Luksushotellet Taj Mahal Palace Hotel er blandt terroristernes mål. Under det tre dage lange angreb finder gæster og ansatte fra mange forskellige lande, trosretninger og samfundslag sammen i en desperat kamp for overlevelse. Medvirkende: Dev Patel, Armie Hammer, Nazanin Boniadi m.fl. Instruktion: Anthony Maras.

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:10  

Petronix
Petronix Jias plan "Den perfekte opgave" kommer i vejen.

18:25  

Svampebob Firkant VIII (2)
Svampebob Firkant VIII (2) Drive in + En stor kanon

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:10  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:30  

Paddington
Paddington

19:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

19:55  

Familien Bigfoot
Familien Bigfoot Adams far er Bigfoot. Han bor også sammen med sin mor, en kæmpe bjørn, et frækt egern og en hel vaskebjørnsfamilie. Da Bigfoot opdager at firmaet Xtrakt vil bore efter olie i naturreservatet, Rocky Valley, i Alaska, beslutter han sig for at tage af sted for at støtte demonstranterne, der vil beskytte den vilde natur. Men da Bigfoot pludselig forsvinder sporløst, drager Adam og hans dyrevenner ud på et vildt eventyr for at finde Bigfoot og afsløre Xtrakt-bossens grønne løgne.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

Kapring på åbent hav
Kapring på åbent hav Amerikansk actionfilm fra 1992. (Under Siege) Casey er kok på et af den amerikanske flådes atombevæbnede krigsskibe. Da skibet overfaldes af forbrydere, som vil stjæle atomvåbnene - og alle soldaterne på skibet viser sig at være nogle tøsedrenge - må Casey selv redde kastanjerne ud af ilden. Medvirkende: Steven Seagal, Gary Busey, Tommy Lee Jones m.fl. Instruktion: Andrew Davis.

23:10  

Roller Girl
Roller Girl Amerikansk komediedrama fra 2009. (Whip It) Den 17-årige provinspige Bliss bliver bidt af kontaktsporten roller derby, da hun møder en gruppe seje rulleskøjtetøser. Og Bliss er bestemt ikke uden evner på banen. Bliss' mor, der er tidligere skønhedsdronning, har dog helt andre ambitioner på vegne af sin datter. Medvirkende: Ellen Page, Marcia Gay Harden, Kristen Wiig m.fl. Instruktion: Drew Barrymore.

DR2

21:55  

Jacob A. Riis der ændrede Amerika
Jacob A. Riis der ændrede Amerika Historisk dokumentar fra 2022. Historikeren Tom Buk-Swienty tager os med på en rejse gennem Jacob A. Riis' utrolige liv. Jacob udvandrer i 1870 som fattig tømrersvend fra Ribe til Amerika på grund af ulykkelig kærlighed. Men i New York bliver han hjemløs og er døden nær af sult. Stædigt kæmper han sig op gennem samfundslagene, og bliver en kendt journalist og reportagefotograf. Han ender som bedste ven med præsident Theodor Roosevelt og én af de vigtigste reformatorer af det amerikanske samfund.

22:55  

Dommedag nu: Final Cut
Dommedag nu: Final Cut Amerikansk krigsfilm fra 1979. (Apocalypse Now: Final Cut) På en hemmelig mission under Vietnam-krigen har kaptajn Willard til opgave at udrydde oberst Kurtz, der er gået amok og har skabt sit eget rædselsregime dybt inde i junglen. På rejsen op ad floden går det op for Willard, at også han har forelsket sig i krigen. Coppolas mesterværk vises i instruktørens genklippede version fra 2019. Medvirkende: Marlon Brando, Martin Sheen, Robert Duvall m.fl. Instruktion: Francis Coppola.

TVR

21:25  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

00:55  

Beck: Pigen i jordkælderen
Beck: Pigen i jordkælderen Svensk krimi fra 2006. (Beck - Flickan i jordkällaren) En pige i femårsalderen findes død i en jordkælder ved et nedlagt husmandssted. Pigen er anbragt på en madras, som om hun sover, og nogen har stillet mad ved hendes side, selv om hun har været død en uges tid. Hvem er den lille pige? Hvem har anbragt hende i jordkælderen? Og hvorfor stille mad frem til et dødt barn? Kriminalkommissær Martin Beck går på jagt efter svarene. Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt. Margareta Oberg: Marie Göranzon. Instruktion: Harald Hamrell.

02:25  

Columbo: En identitetskrise
Columbo: En identitetskrise Amerikansk krimi fra 1975. (Columbo: Identity Crisis) Den charmerende Nelson Brenner er en succesrig reklamemand. Men Brenner har også et lille bijob: Han er spion, og da han arrangerer et møde med sin gamle spionkollega "Geronimo", får Columbo en særdeles kompliceret mordsag at opklare.

DR2

01:50  

Moosa Lane
Moosa Lane Dansk prisvindende dokumentarfilm fra 2022. En personlig familiefortælling i bredformat, hvor dansk-pakistanske instruktør Anita Mathal Hopland ser tilbage på sine to familiers historie gennem 15 år i Karachi og København. Den danske dokumentarinstruktør Anita M. Hopland er vokset op med sin pakistanske far og norske mor i Danmark. Som 25-årig beslutter hun sig for at undersøge sin pakistanske familie gennem sit kamera. I løbet af de næste 15 år kommer hun tættere og tættere ind på livet af sin egen generation af unge i Pakistan. Anita vil undersøge, hvad vores kulturelle og nationale ophav sætter af spor i os som mennesker. I Pakistan bliver hendes kusines datter Saima et anker og fikspunkt, indtil den dag hun skal giftes bort. Tiden går, de to familier forandrer sig, og det samme gør Hopland selv. Moosa Lane er en personlig familiefortælling i bredformat, hvor alle følelser får lov at farve lærredet undervejs.

TVR

03:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, ULLERSLEV.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0601234418