Ullerslev
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 20. januar 2019

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 20. januar 2019

DR1

00:25  

Hercule Poirot: Mord i solen
Hercule Poirot: Mord i solen Efter et ildebefindende bliver Poirot sendt på rekreation på en lille ø, hvor han har udsigt til olieterapi, flittig motion og streng diæt. Ikke den lille opdagers yndlingsmenu, men i det mindste kan han more sig med at studere de mange farverige gæster på det stilfulde hotel. Og da en smuk, ung kvindelig gæst findes kvalt, står han pludselig over for en af sin karrieres mest komplekse sager. Poirot: David Suchet. Hastings: Hugh Fraser. Japp: Philip Jackson. Instruktion: Brian Farnham.

02:05  

Miss Marple: Bertrams Hotel
Miss Marple: Bertrams Hotel Miss Marple tager ophold på det glamourøse Bertrams Hotel i London, hvor hun boede, da hun var en lille pige. Til hendes glæde ser hotellet ud præcist som dengang, men snart fornemmer hun, at der skjuler sig dystre hemmeligheder bag den smukke facade. Og da en af hotellets stuepiger findes myrdet, påtager Miss Marple sig at afsløre gerningsmanden. Miss Marple: Geraldine McEwan. Jane Cooper: Martine McCutcheon. Hubert Curtain: Peter Davison. Instruktion: Dan Zeff.

03:40  

Detektiv ved et tilfælde (9:9)
Detektiv ved et tilfælde (9:9) Den travle PR-guru Agatha Raisin har kvittet jobbet og købt hus i den maleriske landsby Carsely. Men Agatha kan godt glemme sine drømme om et stille liv. Den lille landsby summer af intriger, og Agatha må opklare den ene bizarre forbrydelse efter den anden.

04:25  

Kender du typen? 2016 (12)
Kender du typen? 2016 (12) Livsstilsdetektiverne Anne Glad og Flemming Møldrup er draget til Viborg for at opklare, hvilken kendis der har indrettet sig med danske designermøbler, ikke kan finde ud af at slå et søm i og elsker sin mor så højt, at hun er hans foretrukne rejsepartner. Vært: Mads Steffensen

05:10  

Udsendelsesophør DR1
Udsendelsesophør DR1

05:20  

DR-Friland: Efterår på Friland
DR-Friland: Efterår på Friland Det er stadig lunt i vejret, men nybyggerne på Friland ved godt, at regn og rusk er lige om hjørnet. Det gælder om at beskytte huse og mennesker så godt som muligt og indrette sig på nok en vinter. Og så er det tid til status på tilværelsen som frilænder: Skal vi fortsætte eller sige stop mens legen er god. Tilrettelæggelse: Anton Gammelgaard Sendt første gang 10.12.03

05:50  

Nye hvide verden (3:8)
Nye hvide verden (3:8) Sarah vælger at bruge sin fridag på operationsstuen i håb om at få lov til at operere. I Horsens fortryder Jacob, at han har planlagt at flytte lige efter en nattevagt. Mattis skal beslutte, om en patient skal have en pacemaker eller ej, og han gør alt for at træffe den rette afgørelse.

06:20  

Kyst til kyst - Bornholms kyst (6:8)
Kyst til kyst - Bornholms kyst (6:8) Solskinsøen lever fuldt ud op til sit tilnavn, da vores fem ekspertværter er på opdagelsesrejse langs den bornholmske kyst. Her dykker havbiolog Anders Drud efter spor af Danmarkshistoriens største skibsforlis, og finder vaskeægte bornholmske diamanter. Biolog og eventyrer Line Friis Frederiksen fanger grotteedderkopper ved Helligdomsklipperne nær Hammershus. Geograf Mai Maskell lærer om jordskælv, og om hvorfor øen delvis består af granit, men også har det bedste strandsand i verden. Botaniker Flemming Rune får international eksperthjælp til at undersøge den sjældne bombarderbille, der forsvarer sig med sin bagdel. Historiker Ulrik Langen går tilbage i tiden, og opsporer, hvor bornholmerurene virkelig stammer fra. Sendt første gang 18.07.11

07:20  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

07:45  

Antikkrejlerne med kendisser (88)
Antikkrejlerne med kendisser (88) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

08:45  

Antikkrejlerne med kendisser (89)
Antikkrejlerne med kendisser (89) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:30  

Goddag, mit navn er Hitler
Goddag, mit navn er Hitler Hvad er et navn, og er der et forhold mellem navn og identitet? De fleste af os tænker ikke over det, men hvis man hedder Hitler til efternavn, er man nødt til det. Den 80-årige Gene Hitler forventer, at folk studser over hans navn, og gymnasieeleven Emily Hittler har måttet kæmpe for at blive accepteret i skolen. Omvendt har skovhuggeren Ralph Quilling ladet sit øgenavn 'Hitler' stå i lokaltelefonbogen for at skræmme telefonsælgere bort, og nynazisten Heath Campbell har navngivet sin nyfødte søn Adolf Hitler.

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:50  

God sex - nu også for piger (1:6)
God sex - nu også for piger (1:6) Norsk reportageserie fra 2017 (Org. titel: Riktigt bra sex - nu också för tjejer) Anna, Isabelle og Amanda ses og taler om deres fælles interesse: Sex. Og de taler om alt - er det virkelig nice at kneppe til musik, hvordan får man lettest sprøjteorgasme, hvilken stilling er den bedste? Anna lægger ud med at fortælle om en superskøn massage, Isabelle om hvordan hun fik sin liderlighed tilbage og Amanda undrer sig over om hun er den eneste, der kan lide et bestemt BH-trick?

02:05  

Homolesbians - Jagtmarken (2:4)
Homolesbians - Jagtmarken (2:4) DR3 undersøger livet blandt danske lesbiske i fire programmer. I andet afsnit handler det om det lesbiske natteliv. I København findes et lille, men intenst lesbisk gå-i-byen-miljø. Nyudsprungne lesbiske slipper hæmningerne løs, og de erfarne holder øje med "nyt kød på markedet". Miljøet giver frihed til at være den, man er. Men når alle kender alle, og der er eks-kærester rundt om hvert hjørne, skaber det også intriger og sladder.

02:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:40  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt
Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med en rar omgang 'tømmermandstræning' med Peter og Julie. Derefter har vi 'træning for to' med Behruz og Selina. Til sidst har vi Behruz til at hjælpe os med at få det vaskebræt frem.

06:30  

Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme
Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med spændende 'akroyoga' med Peter og Julie, derefter tager vi en gang behagelig 'flowyoga' med Zenia. Og til sidst giver vi armene en ordenlig opstramning med Yvonne.

DR K

02:00  

Coming Home
Coming Home I 1968 er krigen i Vietnam på sit højeste. Sallys mand er indkaldt, og hjemme i Los Angeles arbejder hun på et hospital for sårede soldater. Her møder hun den bitre Luke, der nu er bundet til en kørestol, og hun forelsker sig i ham. Jane Fonda som Sally og Jon Voight som Luke fik en Oscar for deres præstationer i denne modne og gribende film. Sally Hyde: Jane Fonda. Luke Martin: Jon Voight. Bob Hyde: Bruce Dern. Instruktion: Hal Ashby.

04:05  

Mer' Matador
Mer' Matador Foran et lille indbudt publikum, byder Jarl-Friis-Mikkelsen velkommen til nogle af hovedfigurerne fra "Matador". Hvordan gik det dem, hvis serien skulle fortsætte? Hver skuespiller får lov at føre sin figur videre i fri digtning. Sendt første gang 1998

05:30  

Dagens Sang: Tit er jeg glad
Dagens Sang: Tit er jeg glad - sunget af et af DR's kor.

08:55  

Dagens Sang: Fald min engel
Dagens Sang: Fald min engel Dagens Sang sunget af et af DR's kor. DR PigeKoret synger 'Fald min engel'. Musik & tekst: Steffen Brandt

DR Ultra

01:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Lucky Luke - Kommandøren (21)
Lucky Luke - Kommandøren (21) Tegnefilm.

06:20  

Dybet (13)
Dybet (13)

06:40  

Dybet (14)
Dybet (14)

07:05  

Junglebanden
Junglebanden

07:15  

Junglebanden
Junglebanden

07:25  

Wild Kratts (2)
Wild Kratts (2) Kapløbet om flodheste-disken

07:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:10  

Vi' bare bjørne II (17)
Vi' bare bjørne II (17)

08:25  

Vi' bare bjørne II (18)
Vi' bare bjørne II (18)

08:35  

Pingvinerne fra Madagascar (6)
Pingvinerne fra Madagascar (6) Amerikansk computeranimations-serie fra 2009 med dansk tale. Der er ikke pingviner på Madagascar, men det rører ikke de fire rå pingviner, som for øvrigt bruger det meste af deres tid i New York Zoo. Pingvinerne begyndte som bifigurer i "Madagascar"-filmene - nu har de fået deres egen serie, og det synes de er meget velfortjent!

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (20)
Den lille prinsesse (20) Den lille prinsesse vil lave en ganske særlig gave til sin mor. For dronningen elsker at få gaver. Men der er hele tiden noget i vejen med det, prinsessen laver, så bliver der mon overhovedet nogen gave?

05:10  

Babar (8)
Babar (8) Abe-papayaen

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes cykler, og han klipper egerne af hjulene og bruger dem som fonduepinde. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få cyklerne tilbage.

06:00  

Chuggington (6)
Chuggington (6)

06:10  

Rita og Krokodille - Farmors fødselsdag
Rita og Krokodille - Farmors fødselsdag Farmor har fødselsdag. Hun skal have en fest og Rita kan ordne alt. På Ritas måde. Fin dug, blomster og kager. Krokodille gør alting forkert. Krokodille må ikke hjælpe til! Efter en god fest er der altid rodet. Farmor siger de skal rydde op. Men Rita er alt for træt. Nu må du altså gerne hjælpe til, Krokodille, for det er sjovere når vi hjælper hinanden.

06:15  

Vitello - gør en god gerning (11)
Vitello - gør en god gerning (11) Møgungen William er blevet spejder og måske får han engang en kniv. Vitello synes det med kniven lyder sejt og vil være med. Nu skal de bare finde nogen at gøre gode gerninger på.

06:25  

Bamselægen - Blæren (6)
Bamselægen - Blæren (6) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Lau og Anri. Lau synes det er mærkeligt at Anri har så ondt i maven. For den har ikke spist noget, den ikke måtte. Hvad mon der er galt med Anri?

06:45  

Inui (24)
Inui (24)

06:55  

Pingu (23)
Pingu (23)

07:05  

Astrid bliver storesøster (4)
Astrid bliver storesøster (4) 4:10

07:15  

Vidundervovsen Vaffel (18)
Vidundervovsen Vaffel (18) Vaffel og killingen

07:30  

Minisekterne - kampen om myrernes dal
Minisekterne - kampen om myrernes dal En sort myre, der midt i resterne af en picnic, finder en stor kasse fyldt med sukkerknalder. Han tilkalder sine venner, de andre sorte myrer, og sammen begiver de sig med kassen hjemad mod myretuen. Men undervejs støder flokken på de krigeriske røde myrer, der vil stjæle kassen, og snart opstår der en voldsom konflikt mellem de to kolonier. Nu afhænger det hele af den sorte myre, der slår sig sammen med en mariehøne for at løse problemerne på skovbunden.

08:55  

Kasper og Sofie II (18)
Kasper og Sofie II (18) Kasper og Sofie er på ferie i Budapest. De oplever mange fantastiske og forskellige steder. Snart befinder de sig et sted, de kender godt hjemmefra: på en legeplads. De får en ny ven, selvom de ikke snakker det samme sprog.

 
DR1

09:45  

Inspector Morse: Nicholas Quinns tavse verden
Inspector Morse: Nicholas Quinns tavse verden Nicholas Quinn kan ikke høre, men han kan mundaflæse. Efter et cocktailparty i akademiske kredse findes han myrdet i sit hjem. Hvad var det, han fik at vide før sin død? En ny sag for kriminalkommissær Morse. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Dr. Bartlett: Clive Swift. Instruktion: Brian Parker.

11:25  

Danmarks bedste portrætmaler (2:6)
Danmarks bedste portrætmaler (2:6) Dommertrioen bestående af kunstkritiker Bente Scavenius, kunstner Simone Aaberg Kærn og gallerist Jesper Elg har udvalgt i alt 24 kunstnere, som konkurrerer om at blive Danmarks bedste portrætmaler. Denne gang foregår konkurrencen på Rudolph Tegners museum i Nordsjælland, hvor dagens seks kunstnere skal portrættere to kendte danskere. Drevet af deres kreativitet kæmper de om at skabe det bedste portræt, og kun to går videre til semifinalen.

DR2

09:30  

Debatten
Debatten

11:15  

The Ivy
The Ivy Den legendariske restaurant, The Ivy, i London åbnede dørene i 1917 og har siden været et populært mødested for berømtheder fra medie-, kunst- og teaterverdenen. Under ledelse af direktøren, Fernando Peire, og køkkenchefen, Gary Lee, skal restauranten nu gennemgå sin første store renovering i 25 år. Vi følger ombygningen og hører også fra stamgæster som Calvin Klein, Joan Collins og Julian Fellowes.

DR3
DR K

09:00  

Rick Stein i Bordeaux
Rick Stein i Bordeaux Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Denne gang tager han til Bordeaux for at opsøge markeder, restauranter, cafeer og barer.

10:00  

Rick Stein i Reykjavik
Rick Stein i Reykjavik Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Den islandske hovedstad byder på et saftigt stegt lam, rugbrød bagt i vulkansk sand, hummersuppe og selvfølgelig Ricks evige jagt på den perfekte torsk!

11:00  

Rick Stein i Berlin
Rick Stein i Berlin Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Rick nyder en weekend i Berlin, hvor det historiske side om side med det nyeste nye frister. Det vrimler med nyskabende kokke, men for den besøgende med et mere traditionelt temperament behøver man ikke at lede længe efter hyggelige steder med eisbein, kødboller og pølser.

DR Ultra

09:00  

Scooby Doo og piraterne
Scooby Doo og piraterne Tegnefilm med danske stemmer. Scooby Doo og banden tager på en uhyggelig sejltur til et af verdens mest mystiske steder - den legendariske Bermuda-trekant. Det emmer af uhygge, når Scooby Doo og hans venner støder på alt fra skræmmende overjordiske væsner til rædselsvækkende spøgelsespirater, der vil sænke skibet med kanonkugler. Og værre endnu: Spøgelsespiraterne kidnapper Freds forældre og forvandler Freds mor til en pirat. Hvis Scooby-Doo, Shaggy og resten af flokken ikke kan løse dette maritime mysterium, må de måske gå planken ud og blive Bermudatrekantens næste ofre.

10:05  

Scooby Doo (18)
Scooby Doo (18) Scooby, Shaggy og venner er samlet igen - klar til at afsløre spøgelser, zombier og andre monstre.

10:25  

Junglebanden
Junglebanden

10:40  

Store Nørd i militæret (5)
Store Nørd i militæret (5) Storenørderne Kåre og Emil er taget til Oksbøl for at deltage i en øvelse med kampvognssoldaterne fra Dragonregimentet. Sammen undersøger de, hvordan Leopard II kampvognens bælter fungerer, hvorfor den er i stand til at ramme meget præcist, selvom den kører på ujævnt terræn og hvem der er hurtigst til kampvogns-æggestafet.

11:00  

Store Nørd i militæret (6)
Store Nørd i militæret (6) Fregatten Peter Willemoes er Danmarks stærkeste våben på søen. Skibet vejer 6500 tons og er i stand til at bekæmpe fjender i luften, på land, på søen og under overfladen. Men hvordan er det overhovedet muligt for så tung en metalkonstruktion at flyde? Hvordan skaber den fremdrift? Og hvad gør besætningen, hvis der skulle opstå brand ombord? Alt det og meget mere kigger Nørderne på, når de tager på krigsøvelse med Danmarks vildeste søuhyrer!

11:20  

Bidt, brændt og stukket - Gedehams (5)
Bidt, brændt og stukket - Gedehams (5) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Her lader Sebastian sig stikke af den store gedehams for at se, hvad der sker, når den jager bråden i ham.

11:35  

Bidt, brændt og stukket - Brandmand (6)
Bidt, brændt og stukket - Brandmand (6) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. I dette program stikker han frivilligt benet ned til tre store brandmænd for at se, hvad der sker, når de omfavner ham med deres fangtråde.

11:50  

Hollywoods vildeste dyr I (5)
Hollywoods vildeste dyr I (5) Hollywoods Største Superstjerne Det er sjældent at der udklækkes større stjerner i Hollywood end Crystal. Hun er en Capuciner-abe som har været med i et hav af store Hollywoodfilm. Fra Night at The Museum, Hangover-trilogien, Vi Købte En Zoo, Doctor Doolittle og American Pie. Hun er stjernen i dette afsnit af Hollywoods Vildeste Dyr og Joakim håber, at der vil drysse lidt stjernestøv af på ham, hvis han kan få Crystal med i sin egen film.

DR Ramasjang

09:05  

Kasper og Sofie II (19)
Kasper og Sofie II (19) Det er en stille dag i Haralds butik, så han lader Kasper tage sig af en kunde. Kasper tror, at det er det eneste Harald laver hele dagen, så Harald forklarer Kasper, hvor meget arbejde der ligger i at drive en butik. Senere kommer Sofie på besøg, og Kasper foreslår, at de skal lege butik. Harald, Hilde og Siri er overraskede, da de kommer hjem og finder prissedler på alle deres personlige ting, der sælges i Kasper og Sofies gadebutik.

09:20  

Didrik Drage (10)
Didrik Drage (10) Den store nøddejagt

09:35  

Alfons Åberg (6)
Alfons Åberg (6) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

09:50  

Busters verden (6:6)
Busters verden (6:6) Sjette og sidste del i Bille Augusts serie om Buster Oregon Mortensen fra 1984. Buster og Ingeborg besøger fru Larsens gravsted. Buster laver to perfekte tryllenumre ved Joannas fest, og mens Joanna spiller klaver for de fine gæster, drømmer han søde drømme.

10:10  

Pax' jordiske eventyr II (1:10)
Pax' jordiske eventyr II (1:10) Ombord på Pax' rumskib er Den sure dame sporløst forsvundet. Maden forsvinder også hurtigt, og Pax bliver tvunget til at begive sig ud på dame-jagt. Desuden møder Pax sit livs kærlighed.

10:25  

Pax' jordiske eventyr II (2:10)
Pax' jordiske eventyr II (2:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den enestående chokoladefontæne på den ejendommelige planet Jorden. I stormagasinet opstår der kaos på rulletrappen, i bageriet og i legelandet.

10:40  

Flaskepost fra Stillehavet (6)
Flaskepost fra Stillehavet (6)

10:50  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. På auktionen køber far en ko, der lader til at være splittergal. Men det ordner Emil.

11:15  

Cirkeline
Cirkeline Rastafari

11:30  

Far, mor og bjørn - Syg (6:8)
Far, mor og bjørn - Syg (6:8) Der trænger i den grad til at blive gjort rent i huset! Men netop som de skal i gang med spand og støvsuger, bliver Bruno syg. Signe og Anders pusler om ham, men lige meget hjælper det - lægen må tilkaldes. Hvad fejler den stakkels bjørn dog? Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen, Peter Lund Madsen og Johan Olsen. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

11:55  

Ramasjang Mysteriet III (3)
Ramasjang Mysteriet III (3) Hvor er Monsters gryde? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:10  

Skiskydning: World Cup Ruhpolding, Fællesstart (m), direkte
Skiskydning: World Cup Ruhpolding, Fællesstart (m), direkte Denne afdeling af world cup'en i skiskydning slutter med de to fællesstarter. I første omgang er det mændene, der skal ud på løjperne i den tyske by Ruhpolding, hvor de 15 kilometers skiløb bliver krydret med i alt fire skydninger. Reglerne er enkle, første mand over målstregen er vinder. Da der for et år siden var fællesstart her på stadion blev det til et tæt opgør Johannes Bø fra Norge og franskmanden Martin Fourcade, og de forventes også at indtage hovedrollerne i dag, mens hjemmepublikummet vil heppe på Simon Schempp, der er regerende verdensmester i disciplinen.

13:05  

Kender Du Typen? - Med gadgets og hindbærbrus
Kender Du Typen? - Med gadgets og hindbærbrus Hvem er det, der både har råd til at bygge helt nyt hus i Rungsted og købe et hav af dyre gadgets, men samtidig har "danskernes køleskab" og elsker at spare penge? Det skal de to livsstilseksperter Flemming Møldrup og Anne Glad Wagner forsøge at regne ud, inden Mads Steffensen tvinger dem til at gøre rent i hele hytten. Vært: Mads Steffensen

13:50  

Hammerslag - 1800-tals boliger i Vendsyssel
Hammerslag - 1800-tals boliger i Vendsyssel Et hjem med sjæl og autenticitet er noget, vi danskere er rigtig glade for. Derfor har vi håndplukket tre spændende boliger i Vendsyssel med masser af historie til aftenens program. De er alle fra 1800-tallet, og den første er en fin lille lejlighed midt i Hjørring. Derefter skal mæglerne forsøge at gætte prisen på et charmerende, fredet hus i Frederikshavn, før vi slutter i fantastiske omgivelser lidt uden for Hirtshals, hvor en gammel strandfogedgård er forvandlet til en smuk liebhaverbolig. Vært: Christian Degn

14:35  

Skiskydning: World Cup Ruhpolding, Fællesstart (k), direkte
Skiskydning: World Cup Ruhpolding, Fællesstart (k), direkte Sæsonens femte world cup-afdeling i skiskydning slutter med kvindernes fællesstart over 12,5 kilometer. De 30 startende skal løsne i alt tyve skud undervejs før dagens vinder er fundet. Tyskerne vil håbe på, at den regerende verdensmester i fællesstart, Laura Dahlmeier, vil være i form til noget stort. Hun vil dog få hård konkurrence af bl.a. den olympiske mester Anastasia Kuzmina fra Slovakiet og den finske veteran Kaisa Mäkäräinen, der sejrede i konkurrencen i Ruhpolding sidste år.

DR2

12:15  

Goddag, mit navn er Hitler
Goddag, mit navn er Hitler Hvad er et navn, og er der et forhold mellem navn og identitet? De fleste af os tænker ikke over det, men hvis man hedder Hitler til efternavn, er man nødt til det. Den 80-årige Gene Hitler forventer, at folk studser over hans navn, og gymnasieeleven Emily Hittler har måttet kæmpe for at blive accepteret i skolen. Omvendt har skovhuggeren Ralph Quilling ladet sit øgenavn 'Hitler' stå i lokaltelefonbogen for at skræmme telefonsælgere bort, og nynazisten Heath Campbell har navngivet sin nyfødte søn Adolf Hitler.

13:35  

Sandheden om vores elektroniske affald
Sandheden om vores elektroniske affald Hvorfor ender tre fjerdedele af alt europæisk elektronisk affald på lossepladsen i stedet for at blive genanvendt? I forstæderne til Accra, hovedstaden i Ghana, leger børnene med skrottet elektronisk udstyr omgivet af modbydelige, ildelugtende og giftige dampe. Den ghanesiske journalist og miljøekspert Mike Anane vil gerne vide, hvorfor hans land er endt som de udviklede landes skraldespand.

14:30  

Løgnefabrikken - de falske nyheder fra Rusland
Løgnefabrikken - de falske nyheder fra Rusland Dansk dokumentar fra 2018 En russisk troldefabrik i Sankt Petersborg er blevet storproducent af politiske løgnehistorier. Rusland har taget et nyt våben i brug i landets informationskrig mod Vesten. Hundredvis af russere producerer falske nyheder, og sprede dem via falske profiler på de sociale medier. Men unge russiske journalister går til modangreb på løgnehistorierne, Mød de modige journalister i dokumentareren om løgnefabrikken. Instruktion: Jakob Gottschau

DR3

12:10  

Sidste stop: Saturn
Sidste stop: Saturn Den 15. september 2017 afslutter Cassini-rumfartøjet sin 13 år lange rejse til Saturn ved at ramle ind i Saturns atmosfære og brænde op. Vi følger holdet bag Nasas mest succesfulde rumfartøj, mens de forbereder det dramatiske endeligt, og ser for første gang indersiden af Saturns ringe og de små måner, der kredser inden i dem. Det er også den første præcise måling af Saturns magnetfelt, som måske kan kaste lys over andre mysterier - ikke kun om Saturn, men hele solsystemet.

13:05  

Rejsen til Mars (5:6)
Rejsen til Mars (5:6) De barske omgivelser på Mars øger det mentale pres på mandskabet. I nutiden studerer forskerne betydningen af ekstrem isolation som forberedelse til en fremtidig ekspedition til Mars.

13:55  

Rejsen til Mars (6:6)
Rejsen til Mars (6:6) En altødelæggende tragedie i kolonien på Mars tvinger alle deltagere til at genoverveje missionen. I nutiden fortsætter SpaceX arbejdet med at udvikle en raketteknologi, der kan hjælpe menneskeheden med at nå til den røde planet, Mars.

14:45  

Elementernes herrer - jord
Elementernes herrer - jord Presset på jordens ressourcer, opgøret med fossile brændsler og den globale opvarmning, betyder, at vi er nødt til at ændre adfærd. Men løsningen på vores energiproblemer kan vise sig at ligge i de fire elementer: luft, ild, vand og jord. I jord indgår alle organiske materialer både på overfladen og i undergrunden, og forskerne forsøger at udnytte og forvandle de forskellige lag fra jordlaget på overfladen til planetens kerne.

DR K

12:00  

Rick Stein i Wien
Rick Stein i Wien Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Den østrigske hovedstad har lagt navn til en af Europas mest populære retter, wienersnitzlen, men er ellers kendt for sin storslåede arkitektur, en raffineret cafékultur med lækre søde sager som apfelstrudel og sacher torte og koncerter med Mozart og Strauss, hvis musik unægteligt var inspireret af denne uforglemmelige by.

13:00  

Rick Stein i Bologna
Rick Stein i Bologna Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Bologna er så berømt for sit køkken, at den er kendt som Italiens mave. Rick lærer at lave den lokale pasta med æg, der bruges til tortellini, tagliatelle, ravioli og lasagne. Og så er der er farseret kanin, fyldt med parmaskinke og parmesanæggekage til aften.

14:00  

Gudstjeneste fra Storring Kirke ved Galten
Gudstjeneste fra Storring Kirke ved Galten Anden søndag e. Hellig Tre Konger fra Storring Kirke ved Galten. Sognepræst Carsten Marvig begynder gudstjenesten med en konkret handling, der henviser til dagens evangelie om Brylluppet i Kana. Storring kirke ligger på en bakke, der specielt fra sydsiden giver kirken en markant placering og knejsende profil. Tilnavnet - landsbykatedralen - har da også været anvendt i flere tilfælde. Den nuværende kirke har kun en beskeden alder, da den i 1890 afløste en romansk kirke fra 1200-tallet. I gudstjenesten medvirker Storring-Stjær kirkers voksenkor under ledelse af organist Charlotte Sejthen. Motet ved Heidi Gargulak Andersen. Salmer fra Den Danske Salmebog. Lover den Herre (DDS 2), Gådefuld er du, vor Gud (DDS 22), Vidunderligst af alt på jord (DDS 319), himlene Herre, fortælle din ære (DDS 392).

14:45  

Gift ved første klik
Gift ved første klik Kærlighed kommer i mange afskygninger, men hvor finder man den? Et online dating bureau har specialiseret sig i jagten på udenlandsk kærlighed. Her følger vi en gruppe amerikanske mænd, der gennem bureauet tager til Ukraine for at finde den eneste ene. For nogle af mændene er det kulminationen på flere måneders mail-korrespondance.

DR Ultra

12:10  

Hollywoods vildeste dyr I (6)
Hollywoods vildeste dyr I (6) I Hollywood bliver der lavet cowboyfilm og der er altid masser af dyr med. Joakim besøger "wranglerne", de dyretrænere som beskæftiger sig med heste, køer, får og andre husdyr, der ofte bruges til cowboyfilm. Så hvis Joakim vil lave sin helt egen cowboyfilm, må han tage det helt rigtige tøj på, før han kam overtale wranglerne til at hjælpe ham. Men er byen overhoved stor nok til både dem og Joakim?

12:30  

Designtalenterne - Outfit of the Day (1)
Designtalenterne - Outfit of the Day (1)

12:45  

Designtalenterne - Outfit of the Day (2)
Designtalenterne - Outfit of the Day (2)

13:05  

Designtalenterne - Outfit of the Day (3)
Designtalenterne - Outfit of the Day (3)

13:20  

Cykel Karaoke - Bastian fra MGP (2)
Cykel Karaoke - Bastian fra MGP (2) I dette afsnit af Cykel Karaoke får Jannik besøg af Bastian... igen! Der er nemlig sket mange spændende og vilde ting for Bastian siden den første cykeltur. Bastian fortæller om sin hovedrolle i Ultra's nye serie Baseboys. Er det svært at synge opera, og vil Bastian helst spise Pizza eller Myrer? Det finder vi ud af, og selvfølgelig skal vi synge Bastians nyeste hit- 'Stormvind'. Kom i gear og tag med os på cykeltur!

13:30  

Brohave og Harding på tur - Rasmus Bar-mave (11)
Brohave og Harding på tur - Rasmus Bar-mave (11) Joakim er blevet meget glad for Casper, som han mener gør det fantastisk som vært. Rasmus føler sig udenfor og optager derfor i al hemmelighed en video, der viser alle de dårlige sider af Casper. Men videoen er groft manipuleret og taget ud af sammenhæng. Han sender videoen til Joakim og håber på, at Casper bliver fyret.

13:40  

Brohave og Harding på tur - Skræmt til døde! (12)
Brohave og Harding på tur - Skræmt til døde! (12) Da Joakim ser den hemmelige video af Casper, der opfører sig forfærdeligt over for hele holdet, beslutter han sig for at fyre Casper. Han vil dog først gøre det efter dagens optagelse, der foregår på Egeskov slot. Rasmus får straks dårlig samvittighed og fortryder, at han sendte videoen. Men, der er ingen vej tilbage...

13:50  

Brohave og Harding på tur - Et rigtigt lortejob (13)
Brohave og Harding på tur - Et rigtigt lortejob (13) Rasmus Brohave har fået Casper Harding fyret fra "Brohave og Harding på tur" og han har derfor fået ny medvært. Det er Youtuberen Kristine Sloth og det virker umiddelbart som det perfekte match. Men, Rasmus savner Casper og snakker hele tiden om ham, hvilket irriterer Kristine voldsomt og stemningen bliver hurtig presset.

14:05  

Brohave og Harding på tur - Den store sovsedyst (14)
Brohave og Harding på tur - Den store sovsedyst (14) Kristine Sloth har mere eller mindre overtaget sommerprogrammet for Rasmus. Det er tydeligvis hende, der bestemmer og Joakim er vild med hende. Rasmus bliver derfor irriteret og forsøger derfor at komme i kontakt med Casper for at få ham tilbage. Men Casper er forsvundet og ingen ved, hvor han er...

14:15  

Brohave og Harding på tur - Rasmus in da Lego House (15)
Brohave og Harding på tur - Rasmus in da Lego House (15) Youtuberen Kristine Sloth har sagt op på sommerprogrammet, da hun ikke følte sig velkommen. Rasmus indrømmer langt om længe over for Joakim, at det faktisk var ham der lavede den manipulerede video, der fik Casper fyret. Det er Joakim rystet over, og han føler sig nødsaget til at tænker over om Rasmus overhovedet er den rigtige til jobbet.

14:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

14:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

14:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

12:25  

Min oldefars historier - Ridderne
Min oldefars historier - Ridderne Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

12:35  

Heino fikser alt - Teltet (6)
Heino fikser alt - Teltet (6) Emma skal på spejderlejr og har ringet til Heino, fordi hun skal lære at slå et telt op. Det er jo en let sag for en gammel spejderdreng som Heino, men er det virkelig så let som Heino husker?

12:45  

Op og hop (6)
Op og hop (6) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der viser hvad dyrene i Zoo laver om natten.

12:55  

Rosa fra Rouladegade II (9)
Rosa fra Rouladegade II (9) Julies mormor er god til at bage. Hun bager boller og kager til dem hun godt kan lide - også til ænderne nede ved søen. Nu synes Julie det er på tide, at der er nogen der bager en kage til mormor. Hun beder derfor Rosa om bagehjælp og sammen tager de på hemmelig kagemission, for at udspionere mormor og finde ud af, hvad hun godt kan lide. Uheldigvis kommer mormor hjem midt i det hele og de må være helt stille og liste, hvis de ikke skal blive opdaget. For så ville det jo ikke være en overraskelse.

13:25  

Tree Fu Tom (11)
Tree Fu Tom (11)

13:45  

Tree Fu Tom (12)
Tree Fu Tom (12)

14:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (7)
Onkel Rejes Sørøvershow (7) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Linus, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne gulddiamantring, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Linus og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:35  

Ernest & Celestine (16)
Ernest & Celestine (16)

14:45  

Gurli Gris VI (24)
Gurli Gris VI (24) Fiskedammen

14:50  

F for får V (4)
F for får V (4)

DR1

15:30  

Selfiestan (5)
Selfiestan (5) Søs og Kirsten lader danskerne tage selfies i en skiftende tidsalder.

16:00  

Kriminalkommissær Barnaby XIV (6)
Kriminalkommissær Barnaby XIV (6) "Kronhjortens nat". En momskontrollant er på jagt efter et ulovligt brænderi, da han forsvinder. Senere findes han død i et ciderfad under venskabsfestival for to nabolandsbyer. Barnaby og Jones går på jagt efter morderen i et lille samfund, der er præget af bizarre traditioner. John Barnaby: Neil Dudgeon. Jones: Jason Hughes. Samuel Quested: Warren Clarke. Instruktion: Simon Langton.

17:30  

Cirkusrevyen (2:2)
Cirkusrevyen (2:2) Velkommen i teltet til anden del af Cirkusrevyen 2018. Glæd dig til at se den Amerikanske præsident Trump og den nordkoreanske leder Kim Jong-un i et forrygende dansenummer. Amalie Dollerup er forkælet Curling pige, der altid får sin vilje og Lisbet Dahl giver den endnu engang hele armen som statsminister Lars Løkke Rasmussen og Vladimir Putin kigger også forbi i skikkelse af Henrik Lykkegaard. Sidst men ikke mindst indtager alle medvirkende scenen i en fantastisk fejring af Dansktoppens 50 års jubilæum. Medvirkende: Henrik Lykkegaard, Amalie Dollerup, Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard samt James Prices Orkester.

DR2

15:30  

Mordet på togstationen (1:2)
Mordet på togstationen (1:2) Den 17. oktober 2008 blev Paula Poolton meldt savnet. Elleve dage senere blev hendes lig fundet i bagagerummet i hendes egen bil, parkeret ved en jernbanestation. Politiets efterforskning afslørede, at hun havde en affære med Roger Kearney, der i 2010 blev anklaget og dømt for mordet. Kearney har hele tiden hævdet sin uskyld, og nu tager et hold af eksperter hans sag op for at finde beviser nok til at få genoptaget hans sag.

16:25  

Mordet på togstationen (2:2)
Mordet på togstationen (2:2) Den 17. oktober 2008 blev Paula Poolton meldt savnet. Elleve dage senere blev hendes lig fundet i bagagerummet i hendes egen bil, parkeret ved en jernbanestation. Politiets efterforskning afslørede, at hun havde en affære med Roger Kearney, der i 2010 blev anklaget og dømt for mordet. Kearney har hele tiden hævdet sin uskyld, og nu tager et hold af eksperter hans sag op for at finde beviser nok til at få genoptaget hans sag.

17:30  

Navarones kanoner
Navarones kanoner Det er 1943, og et commando-team sendes på en selvmordsmission mod en tysk befæstning i det græske øhav. Teamet er forfulgt af uheld fra landgangen på lodrette klippesider i orkan til tyskernes præcise viden om deres planer og indbyrdes had mellem de amerikanske, engelske og græske soldater. Men kaptajn Malloy presser sine mænd mod det umulige mål: at ødelægge de to tyske kæmpekanoner, som ellers vil udslette en engelsk flåde-eskadre på vej mod strædet ud for Navarone. Kaptajn Keith Malloy: Gregory Peck. Korporal Miller: David Niven. Oberst Stavros: Anthony Quinn. Maria Pappadimos: Irene Papas. Instruktion: J. Lee Thompson.

DR3

15:40  

The Dressmaker
The Dressmaker "Jeg er tilbage, skiderikker". Med hævn i øjnene står den glamourøse kjolesyerske Tilly af bussen i sin fødeby, den tilbagestående udørk Dungatar. Tilly er i byen for første gang siden sin traumatiske barndom. Der er ting, der skal hævnes, men samtidig syr Tilly kjoler, som får mennesker til at blomstre, og som vender op og ned på livet i den støvede flække. Tilly: Kate Winslet. Molly: Judy Davis. Teddy: Liam Hemsworth. Instruktion: Jocelyn Moorhouse.

17:30  

Crazy Ex-Girlfriend IV (3:18)
Crazy Ex-Girlfriend IV (3:18) Rebecca drømmer om at få styr på kærligheden og resten af livet. Desværre har hun en særlig evne til at spænde ben for sig selv.

DR K

15:35  

Da kærlighed var en forbrydelse
Da kærlighed var en forbrydelse Da journalisten Peter Wildeblood forelsker sig i Edward McNally i 1952, bliver homoseksualitet i Storbritannien stadig anset som en forbrydelse. Deres kærlighedsaffære får katastrofale konsekvenser for dem begge. Men får også Peter til at tage kampen op mod et umenneskeligt system. Medvirkende: Daniel Mays, Richard Gadd, Mark Gattiss. Instruktion: Fergus O'Brien.

17:00  

Cary Grant - Hollywoods førsteelsker
Cary Grant - Hollywoods førsteelsker Archibald Alexander Leach med kunstnernavnet Cary Grant (1904-86) var født i England, men var i en menneskealder en af Hollywoods største stjerner. Han havde en problemfyldt og vanskelig barndom og var livet igennem plaget af usikkerhed og manglende selvtillid. Da han var i halvtredserne påbegyndte han en lang LSD-terapi for at komme overens med sine dæmoner. Her fortæller han selv og illustrerer med private filmoptagelser om vejen fra en fattig barndom til verdensberømmelse, og ikke mindst om rejsen fra mørket til han til sidst kunne udbryde, at 'jeg er tæt på at være lykkelig'.

17:50  

Ægteskab i 11. time
Ægteskab i 11. time Britisk dokumentar fra 2016 (I Do at 92) 'Det er som at finde en nål i en høstak', siger tre par i henholdsvis 70'erne, 80'erne og 90'erne om at møde hinanden i en høj alder. De tre par fortæller, at nok har kærlighed ingen alder, men at det også kan være en bittersød oplevelse at vide, at det livslange forhold måske ikke bliver så langt endda.

DR Ultra

15:00  

Stormy 3
Stormy 3 Mika og hendes hest Stormy rejser sammen til Andalusien i Spanien, hvor hun håber på at kunne finde frem til sin højt elskede hests rødder. Sammen kommer de to ud for alverdens udfordringer og møder nye spændende mennesker, som hjælper dem på rette vej.

16:50  

Grizzy og lemmingerne (25)
Grizzy og lemmingerne (25)

17:00  

Klassen - Laurits skjuler sandheden (266)
Klassen - Laurits skjuler sandheden (266)

17:05  

Klassen - Den længste streak (267)
Klassen - Den længste streak (267)

17:15  

Klassen - Besat af mærkevarer (268)
Klassen - Besat af mærkevarer (268)

17:28  

Jarl, Fortnite #1 - Vinder 35.000 kr. på ét game (1)
Jarl, Fortnite #1 - Vinder 35.000 kr. på ét game (1) Jarl er 23 år gammel og en af verdens bedste Fortnite-spillere. For nogle måneder siden var han bare en helt almindelig dreng, som spillede computer, men nu har han skrevet en kontrakt med holdet Fnatic, og det gør ham til Danmarks første professionelle Fortnite-spiller. At blive professionel vender op og ned på Jarls liv. Han flytter i en ny lejlighed med en svensk teammate, som han aldrig har mødt før, han skal lave sponsoraftaler med store selskaber, han skal spille om store pengepræmier mod alle de bedste i verden, og så skal han ikke mindst leve med det store pres fra sine fans, sin manager og resten af holdet, der alle forventer sejr i hver eneste turnering uge efter uge.

17:33  

Jarl, Fortnite #1 - Bliver smadret med ny makker (2)
Jarl, Fortnite #1 - Bliver smadret med ny makker (2) Efter sejren i Summer Skirmish har Fnatic lagt en strategi for Jarls. Han skal fremover spille sammen med sin svenske teammate Ettnix, og planen er, at de tilsammen skal blive den bedste duo i verden. For at kunne træne sammen bedst muligt, skal duoen flytte sammen hos Jarl i Aalborg. Holdets forventninger til duoen er store, da de skal spille deres første professionelle turnering sammen, men nye gamer-lamper og dårlig opvarmning får fatale konsekvenser.

17:38  

Jarl, Fortnite #1 - Skyder ægte gun mod min makker (3)
Jarl, Fortnite #1 - Skyder ægte gun mod min makker (3) Jarl og Ettnix' manager Victor er ikke tilfreds med duoens præstationer. Han vil give dem en pause fra spillet, og de bliver derfor sendt ud for at dyste mod hinanden i en lerdue-challenge. Victor håber på, at lidt tid væk fra spillet kan gøre dem til bedre teammates, og han forventer at se en helt anden præstation, når drengene skal spille Fornite næste gang. Drengene forstår alvoren og gør alt, hvad de kan for at få dagens første Victory Royale.

17:43  

Jarl, Fortnite #1 - Sådan arbejder en Fortnite-pro (4)
Jarl, Fortnite #1 - Sådan arbejder en Fortnite-pro (4) Jarl ved, at det kræver hård træning, hvis man gerne vil være verdens bedste duo. Derfor har duoen både fokus på sunde madvaner, fysisk træning og ikke mindst en masse duo-træning i Fortnite. Men selvom man er flyttet sammen med sin teammate, så er det bare ikke altid muligt at spille Fortnite på samme tid. Drengene har hver især forskellige arbejdsmæssige forpligtelser, og i dag skal Ettnix optage en håndfuld web-tutorials til Fortnite, mens Jarl må øve solo derhjemme.

17:48  

Jarl, Fortnite #1 - Får den vildeste gamer-computer (5)
Jarl, Fortnite #1 - Får den vildeste gamer-computer (5) Jarl har længe ønsket sig en ny gamercomputer, og nu er tiden endelig kommet. Han har lavet en aftale med en computerleverandør, om at komme på besøg. Her skal Jarl se sin computer blive samlet, han skal prøve VR og så skal han have en evt. sponsoraftale på plads. I mellemtiden er der sket ting og sager hos Fnatic, og da Jarl endelig kommer hjem finder han ud af, at Ettnix ikke længere skal være hans teammate.

17:53  

Jarl, Fortnite #1 (6)
Jarl, Fortnite #1 (6)

17:58  

Jarl, Fortnite #1 (7)
Jarl, Fortnite #1 (7)

DR Ramasjang

15:00  

Didrik Drage (11)
Didrik Drage (11) Billedet

15:10  

Pyjamasheltene (20)
Pyjamasheltene (20)

15:25  

Rasmus Klump (14)
Rasmus Klump (14)

15:35  

Ridderprinsessen Nella (10)
Ridderprinsessen Nella (10)

16:00  

Dora udforskeren (8)
Dora udforskeren (8)

16:25  

Paw Patrol IV (19)
Paw Patrol IV (19)

16:45  

Vidundervovsen Vaffel (19)
Vidundervovsen Vaffel (19) Vaffels kæledyrsfest

17:00  

Bamselægen - Blindtarmen (3)
Bamselægen - Blindtarmen (3) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Noah. Hans bamse-skilpadde, Pelle, har så ondt i maven, at han har været nødt til at ringe til Bamselægen. Hvad mon Pelle fejler?

17:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (3)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (3) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

17:30  

Astrid bliver storesøster (5)
Astrid bliver storesøster (5) 5:10

17:35  

Marie og Maria (4:6)
Marie og Maria (4:6) En fantastisk have

17:50  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3) Asger syr Asger elsker at lave sit eget tøj, men Balder vil indføre børneuniformer på Sort Stue. Asgers forældre lader sig inspirere af Balder og forbyder Asger at sy - de ødelægger tilmed Asgers sy-grej. Heldigvis er Oda Omvendt ikke langt væk, og det bliver en oplevelse, som ingen af dem vil glemme, da Asgers forældre bliver zappet! Men da Oda tager afsted fra Asgers hjem, venter Balder udenfor...

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sport
TV AVISEN med Sport

19:05  

Naturens vidundere (3:3)
Naturens vidundere (3:3) Der findes en række enestående steder på Jorden, vi kalder naturvidundere. De er ugæstfri og særdeles udfordrende at bo i nærheden af. Det her er historien om mennesker, der har vovet at bosætte sig ved nogle af klodens mest ekstreme naturvidundere nemlig Amazonskoven og Den eurasiske steppe.

20:00  

Bedrag III (3:10)
Bedrag III (3:10) Dansk krimidrama fra 2019 Alf og hans Task Force-gruppe er på sporet af en mistænkt til kældertragedien, som er sværere at få sat under observation end først antaget. Aktionen sætter gang i interne stridigheder i Task Force Nørrebro parallelt med efterforskningen, da Alf er utilfreds med sine kollegaers indsats. Anna er for første gang på egne ben i et nyt univers, hvor der venter hende skæbnesvangre møder. Hendes daglige rutiner kommer til at få et betydeligt skift, ligesom Nickys gør, da han opsøger sin søns plejefamilie i forsøget på at vinde ham tilbage. Uegnet for børn. Medvirkende: Esben Smed, Thomas Hwan, Maria Rich Hovedforfatter: Jeppe Gjervig Gram Episodeforfatter: Jenny Lund Madsen Instruktør: Milad Alami

DR2

20:00  

Kampen mod fedmen
Kampen mod fedmen Storbritannien er nu det fedeste land i Vesteuropa. To tredjedele af befolkningen er overvægtig. og der er ingen tvivl om, at usund kost og manglende motion er en del af forklaringen. Hugh Fearnley-Whittingstall forsøger at redde nationen ved bl.a. at tale med fødevareproducenter og supermarkeder.

DR3

18:10  

Hjemmebane (2:10)
Hjemmebane (2:10) Helena er blevet træner for den nyoprykkede eliteserieklub Varg. Men det er sin sag for en kvinde at blive accepteret som træner for et herrehold. Efter et katastrofalt førsteindtryk i omklædningsrummet må Helena charmere en kvindefjendtlig hovedsponsor til at investere i nye spillere - og forsøge at overtale et traumatiseret stortalent til at tage fodboldstøvlerne på igen.

19:00  

Bedrag III (2:10)
Bedrag III (2:10) Dansk krimidrama 2019 Et meningsfuldt job er lige det bankrådgiveren, Anna, håber på at opnå i Kredit Nord, hvor hun arbejder, men da en ung kollega overhaler hende indenom, og familien er på randen af økonomisk sammenbrud, har Anna svært ved at acceptere sin skæbne. Alf bekymrer sig kun om sit arbejde, mens det er kvinderne i hans liv, der kerer sig om ham. Han tyer selv til piller for at holde sammen på hverdagen og gruppe D i Task Force Nørrebro. Nicky er meget respekteret rent professionelt, men privat trickes han i mødet med ekskæresten Lina efter 2 år. Hans familie er splittet og hans søn betaler prisen. Uegnet for børn. Medvirkende: Esben Smed, Thomas Hwan, Maria Rich Hovedforfatter: Jeppe Gjervig Gram Episodeforfatter: Jenny Lund Madsen Instruktør: Søren Balle

20:00  

Steve Backshall & The Vertical Mile (1:2)
Steve Backshall & The Vertical Mile (1:2) "Jeg har hele mit liv længtes efter at bestige Eigerens nordvæg", siger den britiske naturelsker og tv-vært Steve Backshall. Det 3.970 meter høje Eiger (Jætten) ligger i de schweiziske alper og særligt opstigningen af bjergets nordvæg er berygtet. 64 mennesker er døde i forsøget på at nå toppen ad den vej. Den lodrette mil af smuldrende klipper og is er hans livs største udfordring, men i ægte Steve-stil er der sjov, spænding og den frygtløse tilgang, han er kendt for, undervejs på den farefulde opstigning.

DR K

18:40  

Nina - med og uden Frederik
Nina - med og uden Frederik I 1959 er de parret alle vil være. De er unge, smukke, rige og forelskede i hinanden. Og så har de succes langt udenfor Danmarks grænser. I januar 1972 er billedet et andet. Nina er blevet forladt af Frederik - og i flere døgn har hun været eftersøgt af de amerikanske myndigheder - fordi hendes elsker har lavet et kæmpe svindelnummer. Se historien om Nina van Pallandt, kvinden, der fortryllede verden - uden at få ret meget til gengæld.

19:25  

I selskab med Blixen
I selskab med Blixen Der er ganske få tilbage, som har mødt Karen Blixen. Nogle af dem har kendt hende gennem mange år, andre har kun truffet hende ved et enkelt teselskab. De er samlet i Blixens stue og udveksler minder og historier om 'The storyteller'! Medvirkende: Ghita Nørby, Niels Birger Wamberg, Anne Wivel, Bo Bjørnvig, Morten Henriksen, Niels Barfoed, Tore Dinesen, Otto B. Lindhardt, Ingeborg Westerholz, Siri Tellier mfl.

19:55  

Dagens Sang: Fald min engel
Dagens Sang: Fald min engel Dagens Sang sunget af et af DR's kor. DR PigeKoret synger 'Fald min engel'. Musik & tekst: Steffen Brandt

20:00  

Wallis & Edward
Wallis & Edward Wally er en ung kvinde, der er fanget i et glædesløst ægteskab. På en auktion fascineres hun af hertugen og hertuginden af Windsors ejendele. Hun drages af historien om det skandaløse ægteskab mellem amerikanske Wallis Simpson og den britiske kong Edward VIII, der afgav tronen for at kunne være sammen med sin elskede. Historien er med til at give Wally styrken til selv at følge sit hjerte og gå efter lykken. Wally Winthrop: Abbie Cornish. Wallis Simpson: Andrea Riseborough. Edward: James D'Arcy. Instruktion: Madonna.

DR Ultra

18:03  

Jarl, Fortnite #1 (8)
Jarl, Fortnite #1 (8)

18:08  

Jarl, Fortnite #1 (9)
Jarl, Fortnite #1 (9)

18:13  

Jarl, Fortnite #1 (10)
Jarl, Fortnite #1 (10)

18:15  

Adventure Time 6 - Spøgelsesfluen
Adventure Time 6 - Spøgelsesfluen

18:40  

Adventure Time 6 - 100% Jake
Adventure Time 6 - 100% Jake

19:00  

Ultras Sorte Kageshow I (3)
Ultras Sorte Kageshow I (3) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Nikolaj Stokholm fire deltagere i studiet, hvor de skal dyste om at bage den flotteste og lækreste roulade. Hvad deltagerne ikke ved er, at Nikolaj slukker lyset og de skal bage i bælgravende mørke. Mette Hassing fra Den Store Bagedyst er dommer, når det hele går løs på DR Ultra onsdag.

19:30  

Det unge geni T.S. Spivet
Det unge geni T.S. Spivet Det 10-årige videnskabsgeni T. S. Spivet bor på en gård i Montana, USA, med sin farverige familie. Moren er besat af at undersøge biller, faren er en tavs cowboy, og den 14-årige storesøster drømmer om at blive Miss America. Broren Layton taler ingen om. Han døde i en skudulykke, som T. S. Spivet føler sig ansvarlig for.

DR Ramasjang

18:00  

Albi (26)
Albi (26)

18:05  

F for Får (17)
F for Får (17) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Lille Roy (21)
Lille Roy (21) Æggejagt

18:30  

Luk op Luk i - FLOV
Luk op Luk i - FLOV Hvornår har Katrine været mest flov? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være flov.

18:45  

Alfons Åberg (2)
Alfons Åberg (2) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

19:00  

Wild Kratts (20)
Wild Kratts (20)

19:20  

Zorro (2)
Zorro (2) Minen

19:45  

Yakari III (15)
Yakari III (15)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG

21:45  

Deep State (3:8)
Deep State (3:8) Max vælger at stole på sin spionkollega Leyla. Sammen forsøger de at finde ud af, hvad der foregår. Hvorfor er MI6 begyndt at likvidere sine egne agenter? Hvad er det egentlige formål med MI6 og CIA's Iranmission? Mens Max og Leyla leder efter svarene, lander CIA-chefen Amanda Jones i London. Og hun er ikke tilfreds med sine britiske samarbejdspartnere.

22:30  

Kriminalinspektør Banks: Tracy
Kriminalinspektør Banks: Tracy Alan Banks' nabo finder en pistol på sin teenagedatters værelse. Fundet starter en dramatisk kæde af begivenheder, som truer med at ødelægge Banks' efterforskningsteam - og som bringer hans egen datters liv i fare. Alan Banks: Stephen Tompkinson. Annie Cabbot: Andrea Lowe. Helen Morton: Caroline Catz. Instruktion: Stephen Woolfenden.

DR2

21:00  

Meldt savnet
Meldt savnet Hvert år bliver 250.000 mennesker meldt savnet i Storbritannien, og de første 72 timer er de mest vitale. En torsdag i april forlader den 77-årige Jean sit hjem for at tage en bus til et lægebesøg i en nærliggende by. Det er 15 år siden, Jean sidst har kørt med bus. Normalt kører hun i bil med sønnen, Edward, der imidlertid har måttet opgive at køre bil. Da Jean ikke vender hjem, sætter politiet en større eftersøgning i gang.

22:00  

Forført af en svindler II (3)
Forført af en svindler II (3) Kunne du også blive forført? Dansk reportageserie fra 2018. Steen savner èn at dele sit liv med. Lige indtil han på nettet møder en kvindelig professor på nettet, som han hurtig bliver fortrolig med. Men hun er uheldig og har brug for penge. Steen hjælper hende. Men snart er hun også kræftsyg og skal bruge penge til livsvigtig medicin. De talrige lån ender med at koste Steen en (mindre) formue. I denne serie dykker DR2 ned i svindlens psykologi. Hvilke metoder benytter bedragerne sig af? Og hvad sker der med os andre, når vi bliver forført af en svindler?

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Skål for Europa? Tysk riesling og skyldfølelse (1:6)
Skål for Europa? Tysk riesling og skyldfølelse (1:6) Tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen og vinentusiasten Morten Brink Iwersen tager på et europæisk roadtrip igennem klassiske vindistrikter og politiske dilemmaer. Første stop er Tyskland, hvor der står skyldfølelse, terroir og riesling på menuen. Tilrettelæggelse: Jacob Basbøll.

23:30  

Det Politiske Talkshow med Mette Vibe Utzon
Det Politiske Talkshow med Mette Vibe Utzon

DR3

21:00  

Kraftidioten
Kraftidioten Nils passer sig selv. Han kører sneplov, er vellidt i det norske lokalsamfund og naturligvis ganske uforberedt, da hans søn dør af en overdosis. Første udvej for den desillusionerede far er at begå selvmord, men da han kommer på sporet af sønnens kriminelle omgangskreds, erstattes afmagten af en stærk lyst til retfærdighed. Resultatet er koldblodig hævn, og den sindrige Nils udviser et ualmindeligt flair for kunsten at dræbe, og inden længe er han i gang med at rydde op blandt den overraskende mængde af narkohandlere og gangstere i de norske fjelde. Medvirkende: Stellan Skarsgård, Pål Hagen, Bruno Ganz, Jakob Oftebro, Birgitte Hjort Sørensen m.fl. Manuskript: Kim Fupz Aakeson. Instruktion: Hans Peter Moland. Produktion: Maipo Film i samarbejde med bl.a. DR.

22:55  

Tourette - teenage tics
Tourette - teenage tics Den 12-årige Rory Brown har Tourettes syndrom, og efter at have skiftet skole for nylig er hans fysiske og verbale udfald, der foruden tics er karakteristisk for sygdommen, eksploderet. John og Greg har levet med sygdommen i mange år og er fast besluttede på, at Rory ikke skal lide lige så mange nederlag, som de selv har måttet sluge.

23:45  

Mit hemmelige match (2:8)
Mit hemmelige match (2:8) Den første kærlighed spirer i kollektivet. Sebastian og Rebecca har sovet sammen, og Sebastian kæmper lidt med de moralske tømmermænd. Rebecca er ikke helt samme sted, og den konflikt smitter af på resten af kollektivet, der ikke er indstillet på, at drama skulle være en del af menuen.

DR K

21:55  

Wallis - kvinden der aldrig blev dronning
Wallis - kvinden der aldrig blev dronning Offer eller skurk? Portræt af kvinden, der i britisk historie er stemplet som kvinden, der kom imellem en konge og hans trone. Vi følger Wallis Warfield (f. 1896) fra den ydmyge opvækst i Baltimore, det voldelige ægteskab med piloten Winn og det kærlige samliv med Ernest Simpson, som hun bliver gift med i 1928. I 1931 mødes Wallis og Edward. Han bliver besat af hende, og der er til sidst ikke andet valg, end at hun bliver skilt, og han som kong Edward 8. abdicerer fra tronen.

23:55  

A Thousand Times Good Night
A Thousand Times Good Night Rebecca er en af verdens førende krigsfotografer. Hun brænder intenst for sit job, men hendes mand og døtre lever i konstant frygt, når hun er på rejse. Da Rebeccas seneste opgave er tæt ved at koste hende livet, får hendes mand nok. Han stiller Rebecca et ultimatum. Hun må vælge mellem familien eller jobbet. Rebecca: Juliette Binoche. Marcus: Nikolaj Coster-Waldau. Steph: Lauryn Canny. Instruktion: Erik Poppe.

DR Ultra

21:10  

Snydt!
Snydt!

21:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Hercule Poirot: Mord i ørkenen
Hercule Poirot: Mord i ørkenen Mesterdetektiven Poirot opsøger sin gamle ven Hastings, der opholder sig ved en stor arkæologisk udgravning i Iraks ørken. Den støvede ørkenlejr lever ikke ligefrem op til Poirots ideer om komfort, men den lille opdager får andet at tænke på, da først en arabisk arbejder og siden arkæologen Leidners kone findes myrdet. Nu er det Poirots tur til at grave. Poirot: David Suchet. Hastings: Hugh Fraser. Leidner: Ron Berglas. Instruktion: Tom Clegg.

01:40  

Lewis: Gensyn med Oxford
Lewis: Gensyn med Oxford Fem år efter kriminalkommissær Morses død vender hans gamle assistent Lewis tilbage til Oxford efter at have været udstationeret i Caribien. Nu er Lewis selv blevet kommissær, og sammen med sin nye, yngre kollega James Hathaway får han til opgave at opklare drabet på en kvindelig studerende. Den hovedmistænkte er en ung mand, som før har været i konflikt med loven - i en sag, der blev efterforsket af en vis kriminalkommissær Morse... Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Bill Anderson.

03:15  

Stella Blómkvist (2:3): Saunamordet
Stella Blómkvist (2:3): Saunamordet Den selvsikre advokat Stella Blómkvist får en ny klient. Teenageren Thórunn er mistænkt for mordet på sin moster, der er blevet fundet død i sit sommerhus. Den unge kvinde hævder, at hun er uskyldig, men taler hun sandt?

DR2

00:00  

Ikke noget at grine af - karikaturtegninger under pres
Ikke noget at grine af - karikaturtegninger under pres Skal man finde en målestok for ytringsfriheden og forstå begrænsningerne i et bestemt land, kan man kaste et blik på landets karikaturtegnere, hvor en lang række alvorlige episoder viser, at kampen for ytringsfriheden er en kamp, der aldrig er forbi. Interview med karikaturtegnere fra Israel, Palæstina, Tyskland, Tunesien, Frankrig, Belgien og USA, der giver deres bud på, hvor ytringsfriheden står i dag.

00:55  

Den ukuelige minerydder
Den ukuelige minerydder I 2003 beslutter Fakhir, der er gift og far til otte, sig for at tage til Mosul i Irak for at bekæmpe terroren efter Saddam Husseins fald. Da han oplever, hvordan tusinder af mennesker rammes af eksploderende miner, beslutter han sig for at blive minerydder. Med en lommekniv og en bidetang uskadeliggører han tusindvis af miner. Er det hele så forgæves, da Islamisk Stat dukker op, og det hele begynder forfra?

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:15  

Nedrivningsholdet (3:3)
Nedrivningsholdet (3:3) Eksplosioner og massiv destruktion - jobbet som nedrivningsarbejder er ikke for sarte sjæle. Men helt præcist hvordan arbejder nedrivningsfirmaer? Få svaret, når vi følger en række nedrivningsfolk, som står for at rive Storbritanniens største bygninger ned. Her tager vi en tur med til byen Hull, hvor en 19-etagers bygning midt i et boligområde står for skud.

01:05  

Sådan narrer du døden - detox
Sådan narrer du døden - detox Anti-aging industrien har det godt. Mennesker flest vil leve evigt - og de vil helst se godt ud imens! Men virker produkterne? Er noget af det ligefrem skadeligt? Professor i sundhedslovgivning, Tim Caulfield, undersøger her myten om detox, der har gået sin sejsgang i de sidste år. Har forestillingen om, at skylle alle skadelige giftstoffer ud af kroppen og atter blive ren, nogen gang på jorden?

01:50  

Ripper Street II (6:8)
Ripper Street II (6:8) En række kirker og synagoger bliver vanhelliget og brændt af i Whitechapel, og politiinspektør Reid frygter, at en religiøs krig er brudt ud. I mellemtiden er Drakes nyfundne lykke truet, da en mystisk person fra Drakes nye kones fortid pludselig gør sin entre i Whitechapel.

02:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

01:45  

Den Sommer
Den Sommer I denne dokumentarfilm lukkes seeren ind i en ekstraordinær verden befolket af excentrikere, kunstnere og massevis af katte. Filmen viser samarbejdet mellem kunstneren Peter Beard og Lee Radziwill, som finder på at lave en dokumentar om Lee Radziwills tante og kusine, Store og Lille Edie Beale fra det tidligere så fashionable hus Grey Gardens på Long Island. Filmen indeholder enestående optagelser, der giver et unikt indblik i de to excentriske damers liv, samt i det kunstneriske fællesskab omkring Peter Beard, som også inkluderede Andy Warhol, Mick Jagger og Jackie Kennedy Onassis. Instruktør: Göran Olsson

03:05  

Anne og Poul
Anne og Poul TV-spil af Leif Panduro fra 1975. Sagføreren Paul kan godt mærke, at hans kone Anne har funder sig en kæreste, men han siger ikke noget - ikke før hun siger noget. En ægteskabskrise som så mange andre bliver pludselig til et drama af dimensioner. Paul: Frits Helmuth Anne: Lane Lind Øvrige medvirkende: Birgit Conradi, Holger Munk, Ebbe Rode, Karen Berg, Lisbeth Lundqvist, Jørgen Buckhøj, Karen Lykkehus, Torben Jetsmark, Preben Lerdorff Rye, Berthe Qvistgaard, Inger Bagger, John Hahn-Petersen, Fritz Brun, Helle Sihm, Benny Juhlin, Hanne Jørna Jensen. Instruktion: Palle Kjærulff-Schmidt

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, ULLERSLEV.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0120191038